Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A média az omikron variánst...

A média az omikron variánst veszélyesnek, vagy inkább veszélytelennek állítja be?

Figyelt kérdés

Szerintem először azt mondták, hogy veszélyes, egy hónappal később meg már azt, hogy veszélytelen.

Olyat is olvastam, hogy jobban fertőz, de az általa okozott betegség kevésbé súlyos. Ez akár okozhatott ilyen félreértéseket.

2022. jan. 24. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Nátha, még az influenza hatását sem éri el.

Kb így is kellene ezt kezelni, nem a szegény befolyásolható embereket megvezetni és félelemben tartani különféle oltások erőltetésével,ami kb úgy véd meg a valódi vírustól mint orbán vezírünk minket az oroszoktól.

2022. jan. 24. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Veszélytelenebb, mint a delta, de fertőzőbb.
2022. jan. 24. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Nagyjából úgy állatják be, hogy veszélytelen de veszélyes.
2022. jan. 24. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Veszélytelenebbnek de ezért legalább 3 oltás kell ellene.
2022. jan. 24. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Halálos pestis szintű veszedelemként állítják be ezt is természetesen, miközben ez egy enyhe-közepes megfázás szintű csoda. Most ment át rajtam, egy hét alatt, kis láz, fáradtság, enyhe köhögés, ennyi.

Na ezért nem fogok futkozni 3 havonta oltogatni köszönöm.

2022. jan. 24. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázni kell vele. Szinte biztos vagyok benne, hogy az Omikront kaptam el. Elején torokfájás, hidegrázás. Utána, rossz közérzet, ès fejfájás. Extrém fáradtság. Olyannak mondanám, mintha az Influenzàt kaptam volna el, csak a fáradtság/levertség èrzet nagyobb volt. Teszt mutatta ki.
2022. jan. 25. 22:50
 7/7 anonim válasza:
100%
Amikor megjelent ez a mutáció, azért nem voltak biztosak a tudósok (!), mert kevés adatuk volt róla, de ahogy gyűltek ezek az adatok, úgy tudtak egyre biztosabbat mondani. Tehát hogy sokkal fertőzőbb mint a delta mutáció, viszont kevésbé halálos. Teljesen egyetértek a 4. válaszolóval - mindenképp menjetek el a 3. oltásra.
2022. jan. 26. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!