A gyermektelenséget miért mossák össze a baloldalisággal?
Én például inkább konzervatívnak tartom magam, van kötődésem keresztény egyházhoz is, de mégis fenntartásaim vannak a gyermekvállalással kapcsolatban. Az okokba nem mennék bele, mert nyilván személyes és nem politikai jellegűek, szóval nem a klímavédelem vagy ilyesmi. Nem buzdítok senkit hasonlóra, tiszteletben tartom mindenki döntését, mert magánügynek tartom, lehet még az én véleményem is változhat, de nem értem miért kéne része legyen a jobboldaliságnak?
Tegnap egy műsorban kormánypárti nagycsaládosok is elismerték, hogy a családalapítástól való félelmet nem szabad kinevetni, beszélni kell róla és baráti hangnemet megütni, de mégis mintha ez elvárás volna és kiakarnák taszítani a politikai közösségből, aki ezt másképp látja.
Szinte mindennel ez van, kérdező. Bármiről kijelentést teszel, (ami állít is valamit, szóval nem ilyen bölcsészkedő rizsa) azt egyből beskatulyázzák valamelyik politikai oldalba.
Szerintem ha most leírnám, hogy nem tetszenek a melegfelvonulások, élből le lennék narancsozva :) Pedig aki ismer...
5# Gondoltam, hogy lesznek önjelölt vizsgáztatók :)
Igen, tudom.
Nem értem miért vagy ellenséges, feltettem egy egyszerű kérdést, ha szeretnél válaszolsz rá ha nem hát nem.
Akkor leis írod?
Egyszerű:
aki bármiben is más értékrendet vall, az bolsi vagy libsi lehet csakis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!