A jelenlegi jogszabályok alapján egy osztályfőnök tarthat LMBTQ-témában beszélgetését osztályfőnöki órán, ha tudja, hogy az osztályában van több nem heteroszexuális diák?
"Mi is tudjuk az összes tanárunkról, hogy házas-e, hány gyereke van. Szerintem ez alap, ha már évekig össze vagyunk zárva."
A nevüket is alig tudtam nem hogy hány gyerekük van XD
Amúgy nekünk sem beszéltek sohasem családról/szexről meg hasonlókról. Ez nem az iskola feladata hanem a szülőé. Ezért is jogosan legyen kitiltva az LMBTQ. Egyszerűen nem oda való!
Előző vagyok.
Miután a homofób vádat cáfolom, próbáltok hazugként beállítani.
Egyszóval hiteltelenné tenni. Annak ellenére, h igazat mondok.
Melegek elleni provokáció akkor amit gábor kifogásol, h a szaporodás nő és férfi között történik? A fehérszakállasal beszéljétek meg, ha találkoztok vele. Mert fogtok.
Az h tudtommal nem volt meleg tanárom? Vagy a családalapítás, ha most beszélnek róla, mondjuk kizárt h biológia órán teszik ezt, de azt egy meleg nem tudja hasznosítani férfi férfi kapcsolatra?, ne vicceljetek.
Mindenesetre a manipulatív, agresszív hozzáállásotok ehhez a politikai ideológiához meggyőzött, hogy akár az utcára is kimenjek ha szükséges ez ellen, és az ezt képviselő egyénekkel szemben.
"A fehérszakállasal beszéljétek meg, ha találkoztok vele. Mert fogtok."
Ne haragudj, de nem érdekelnek a gagyi meséid. Tök mindegy, hogy Allahnak, Istennek vagy Zeusznak hívják a képzeletbeli barátod, tartsd meg magadnak.
Vannak ateista homofób, illetve vallásos melegpárti ismerőseim is, úgyhogy ez sem mérvadó.
De ideje lenne már felfogni, hogy nem kérünk a beteg valláspropagandából.
#43 (17:41)
Alapvetően nem kifogásolnám ezt a témakört, hogyha nem lennék azzal tisztában, hogy egyfelől ebbe a korba szembesülnek a tinik a szexuális orientációjukkal (így a melegséggel, leszbikussággal, transzneműséggel) és a 2021. évi LXXIX. törvény még a tanároknak IS TILTJA, hogy beszéljenek ezekről a dolgokról. Ezt pedagógusok meg is erősítették. (Nem csak a húgom)
Nem tarthat a jelenlegi jogszabályok alapján de nem is értem a kérdést.
Ha vannak nem-heteroszexuális diákok az osztályban akkor ahhoz mi köze van másnak, meg pláne a tanárnak? Miért kéne, hogy ez legyen a téma osztályfőnöki órán? Mi köze van ehhez az iskolának?
Az oké, hogy elejét kell venni annak, hogy az osztályban durva konfliktusok legyenek illetve ugye van szexuális felvilágosítás is. De az, hogy kinek mi a szexualitása az osztályból az mindenkinek a magánügye.
Én nem érettségiztem annyira régen és nálunk is voltam nem-heterók az osztályban. Volt közöttük egy-két magamutogatóbb, szabadszájúbb osztálytárs is, de senkit nem érdekelt és senkinek nem jutott eszébe, hogy ezért ez legyen a téma osztályfőköki órán.
"Ha vannak nem-heteroszexuális diákok az osztályban akkor ahhoz mi köze van másnak, meg pláne a tanárnak? Miért kéne, hogy ez legyen a téma osztályfőnöki órán? Mi köze van ehhez az iskolának?"
Hát nálunk általában a mi problémákról szól az ofői. Pl. pár hónapja lett cukorbeteg az egyik osztálytársunk, akkor épp az volt a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!