Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jelenlegi jogszabályok...

A jelenlegi jogszabályok alapján egy osztályfőnök tarthat LMBTQ-témában beszélgetését osztályfőnöki órán, ha tudja, hogy az osztályában van több nem heteroszexuális diák?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 01:39
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
23%

Az LMBTQ marhaság nem iskolába való... Otthon meg mindenki arról tanul amiről csak akar... Továbbra sincs egy értelmes válasz se erre.

Jó hogy már nem külön tantárgyat hirdetnek erre.. Ha meglátok egy tanárt hogy LMBTQ agyrémekkel tömi a gyerekek fejét azt agyonverem.

Nincs tiltva hogy valaki erről tanuljon OTTHON!!!

2022. febr. 8. 22:24
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Ez sem teljesen igaz.

„A tanulók részére a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozás megtartása során különösen figyelemmel kell lenni az Alaptörvény XVI. cikk (1) bekezdésében foglaltakra. E foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.”

Szóval akkor értelmezzük:

- szexuális kultúra (ebbe szerintem igenis beletartozik a homoszexualitás)

- nemi élet (ebbe is)

- nemi irányultság (mit jelent a nemi irányultság? - ez a kifejezést kicsit érdekesnek találom)

- szexuális fejlődés (melyik tanár vagy szülő tudja konkrétan, hogy a gyermeke miként fejlődött szexuálisan? - ellenmondásos fogalmazás)

- homoszexualitás népszerűsítése (egy segítségre szoruló homoszexuális diák vajon népszerűsíti a homoszexualitást? - költői a kérdés)

2022. febr. 8. 22:28
 33/53 anonim ***** válasza:
92%

#31 (22:24)

Akkor a te szavaiddal élve "heteroszexuális marhasággal" se tömjék a gyerekek fejét az iskolába, hanem tanuljon otthon róla a gyerek.

2022. febr. 8. 22:29
 34/53 anonim ***** válasza:
34%

33# nem is tömik, ez nem az iskola dolga.

Nekünk anno biológia tanárnő a védekezésről beszélt néhány szót, óvszer stb semmi több.

Miért lenne ezzel dolga az iskolának? Nincsenek a debilnek szülei?

2022. febr. 8. 23:17
 35/53 anonim ***** válasza:
28%

33# családalapításról se beszélt soha senki nekünk. Szaporodásról, ff női nemi szervekről igen, mert ez tananyag. Igen, a méhekről is tanultunk, meg a hangyák szaporodásáról is, még se kéri ki egy hangya se, ha ők seggbbe kukiznak arról az aberrációról miért nem esik szó tankönyvekben.

Itt a szaporodásról van szó, semmi többről. Több nem is a feladata az iskolának.

Max ha egy tanár ilyet sejt, leül a szülővel és tanácsot ad neki ennek kezelésében, pszichológus stb. De már ez sem a dolga, aki ennyire nem ismeri a gyerekét se, annak nem való. Ennyi.

2022. febr. 8. 23:27
 36/53 anonim ***** válasza:
60%

#34-35

Legalább ne próbáljatok olyan embert átverni ezzel a hazugsággal, aki szintén járt iskolába, ill. 25+ éve tudja világosan, hogy mi van benne egy biológia tanmenteben, hiszen a húgom éppen e szaktantárgynak a tanára.

2022. febr. 9. 07:06
 37/53 anonim ***** válasza:
75%
35-ös, ezek szerint egyik tanárod sem beszélt a férjéről/feleségéről, nem is említette őt? Ez az információ már egyértelműen elég ahhoz, hogy megmondjuk a tanár szexuális irányultságát, legalábbis azt, amit megél nyilvánosan. Biztos vagyok benne, hogy ha egy meleg tanár ilyet tenne, akkor az már a magadfajtáknál kicsapná a biztosítékot.
2022. febr. 9. 14:18
 38/53 anonim ***** válasza:
21%

37# nem, miért kellett volna? Kovácsnénál mondjuk sejtettem h férjnél lehet a vén banya.. az ofő egyedül aki elvált volt, másik pedig még nem volt házas, osztályfőnöki órán mindenki beszélt magáról, ők is de ennyi.

Tévedsz, nem utálom a melegeket. Az uszító propagandát utálom, amit az egyenlőség nevében használnak a társadalom feldarabolására táborokká, és ezek egymás ellen fordításával akarnak politikai hatalomhoz jutni, ezt utálom.

Nevetséges 2bites manipuláció, mégse látjátok sokan miről szól.

2022. febr. 9. 15:21
 39/53 anonim ***** válasza:
90%
Hát, én az összes tanáromról tudtam, hogy házas-e, pedig én voltam az egyik legzárkózottabb diák az osztályban, egyáltalán nem voltam pletykás. Mindig meséltek ezt-azt, vagy rákérdeztünk, hogy mit csináltak a vakációban, hogy vannak és akkor szóba jött.
2022. febr. 9. 16:38
 40/53 A kérdező kommentje:
Mi is tudjuk az összes tanárunkról, hogy házas-e, hány gyereke van. Szerintem ez alap, ha már évekig össze vagyunk zárva.
2022. febr. 9. 16:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!