Egyszerű kérdés, ha tudod hosszasan fejsdki, ha nem, az sem baj?
Fidesz szavazók kiket nem zavar, nem érdekli, nem tematizálja egyáltalán az ellenzéki vádaskodás, miért nem? A vádak:
-korrupció
-közpénz lopása, ha tetszik alapítványokon keresztül.
-privatizáció fideszes kezekbe
-orosz kína popó nyalás
-KESMA és annak minden formája amit csinál, amit elér az embereknél
-államadósság
-forint elértéktelenedés
Illetve a fidesz vagy közeli botrányok kérdése amiről a fidesz általában terel, csúsztat vagy egyáltalán nem reagál illetve kikerüli a kérdéseket.
Érdekel, igen vagy nem, ha nem akkor miért?
Na az ilyen paraszt stílussal lehet tovább lépni.:)
Vagy gondod van a felfogással? Te leírtad jöhet más emberek véleménye. Te leírtad a sajátod el lett olvasva ennyi. Mit szeretnél dícséretet?
Kérdező, eleresztettél egy ótvar beszólást az előbb, most meg hisztizel mert valaki hasonlóan válaszolt?
"Elégegyen már a vitából meg a mellébeszélésből. Az érdekel ami a kérdésben is szerepel semmi más."
Mit képzeltél erre hogyan fog az ember reagálni?
Meséld el ebben mivolt az ótvar?
Szóotam azoknak akik a kérdésre relevánsam válaszoltakkal kezdtek volna vitába, hogy állj és azok válaszoljanak akikhez szól a kérdés. Fidesz szavazók akiket a fent felsoroltak érdekelnek vagy sem. Ha igen miért, ha pedig nem akkor miért nem. Én egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt ilyen nehéz megérteni. Utána meg benyögu valaki, hogy ő már leírta. Mintha erre a kérdésre egyetlen válasz létezne.
#24 Ugorjunk, látom nem érted hogy egy kérdés feltevője nem tehet ilyen megnyilatkozást mikor másoktól vár szívességet - vagyis, hogy válaszolnak neki.
Még akkor is ott van a kérdés, hogy nem volt netán neked eléggé hosszú a 17-es válasz? Vagy van bármi más problémád ami miatt nem tudod elolvasni?
"-kisebb mint Gyurcsánynál volt
-mindenhol van
-nekem mindegy kinek a kezébe van, valakinek mindig is a kezébe lesz
-erősödő nagyhatalmak, kisországoknak muszáj nyalni különben könnyen tanyérra kerülnek
-nem tudom mi az
-mindenhol van, USA-ba hihetetlenül nagy
-exportnak jót tesz
Üdv:
egy ellenzéki"
Rosszul látod, Gyurcsánynál korruptabb a Fidesz banda. Ráadásul nagyon nem mindegy, hogy kis korrupció van valahol vagy az egész ország szétlopása, mint itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!