Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan nehéz beismerni,...

Miért olyan nehéz beismerni, hogy MZP eltörölné a rezsicsökkentést?

Figyelt kérdés

MZP a saját szavaival mondta, hogy a rezsicsökkentés jelenlegi formáját nem akarják fönntartani.

Ez bármilyen kontextusból kiragadva ugyanazt jelenti.

Hajlandóak vagytok belátni, vagy továbbra is szemellenzőt akartok viselni?

2022. febr. 6. 15:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Febr.06. 16:40 bejegyzésben ezt írod:

"válasz lehetősgekben is "EZT a FORMÁJÁT" szerepel".

Kérlek szépen mutasd meg, a kérdéshez írt válaszlehetőségek melyikében szerepel az "EZT A FORMÁJÁT"?

Vagy az én internetem szabotál és nem akarja megmutatni nékem ezt a betűsort, vagy nem tudok olvasni. Vagy...?

2022. febr. 12. 13:23
 22/26 A kérdező kommentje:

Bocsánat, szó szerint "jelenlegi". Nem görgettem vissza, hogy megnézzem hogyan írtam pontosan, de arra emlékeztem, hogy aposztrofáltam valamilyen módon, nehogy fennakadás legyen.

És a "jelenlegi" rezsicsökkentés, a rezsicsökkentésnek "ez a formája", amit Orbán vezetett be. :)

2022. febr. 12. 16:35
 23/26 anonim válasza:
70%
Kerlek ne legyel mar ennyire ertetlen reggel 7kor felnezek erre az oldalra es konkretan azt latom hogy egy mondatot nem tudsz ertelmezni.A rezsicsokkentesnek ezt a formajat nem akarja fent tartani, ebben hol latsz olyat hogy eltorolni a rezsicsokkentest? IGY nem akar rezsit csokkenteni mivel nem megfelelo ez a formaja ami jelenleg van nem lehet fent tartani. MAGYARUL: marad a rezsicsokkentes csak okosabban ertelmesebben es ugy hogy neked is, balosoknak is jobbosoknak is MINDENKINEK kedvezobb legyen mint a mostani. Most oszinten ennyire nehez ertelmezni egy mondatod? De egyebként van fent neki egy videoja amiben elmondja hogy o hogyan is szeretne rezsit csokkenteni [link]
2022. febr. 13. 07:26
 24/26 anonim válasza:
54%

Igen lattam a valasz lehetosegeket nem is szavaztam mivel ertelmetlen az egesz en viszont az utana adott valaszaidra es akadekoskodasodra reflektalram. Volt ennek az egesz kerdesnek barmi ertelme is? Szeretnel megtudni is valamit vagy csak szorkazasbol volt az egesz? Ahogy Hollik ur mondana "ezzel a kerdesevel elarult mindent magarol" koszonjuk hogy elvesztegettel perceket az eletunkbol.

2022. febr. 13. 10:19
 25/26 anonim válasza:
60%
Nesze neked fideszparaszt, itt az orbán által megvédett rezsicsökkentés, légy vele boldog.
2022. aug. 26. 07:14
 26/26 anonim ***** válasza:

"a rezsicsökkentésnek "ez a formája", amit Orbán vezetett be"

Majd a választások után azonnal meg is szüntetett :D

2022. aug. 26. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!