MZP-nek igaza van a jelenlegi rezsicsökkentés káros hatásairól?
Tiszta matek. Ha a gáz világpiaci ára növekszik, de a végfelhasználó nem fizet többet, akkor nyilván ezt a hiányt ki kell pótolni valahogy, hiszen az állam bácsi nem tudja olcsón beszerezni az energia hordozókat. Lehet, hogy ideig óráig lehet ezt tartani, de végeredményben más zsebből kell finanszírozni. Én inkább attól félek, hogy ha egyszer kiderül, hogy nem finanszírozható tovább, akkor lesz nagy meglepetés.
Szerintem az emberek egy részének nincs szüksége rezsicsökkentésre. Na jó, beszélek a magam nevében, mert együttérzek azokkal, akiknek 1000 Ft elvonás is sok. Persze én sem szeretnék többet fizetni, ha lehet választani, de magam részéről mindegy, hogy 30 ezer Ft a gáz havonta, vagy 60 ezer, de igazából arról sincs fogalmam, hogy a jelen 30 ezres gázszámlám mennyi lenne rezsicsökkentés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!