Felháborítónak tartod, hogy MZP azt nyilatkozta, hogy szerinte van sok ostoba ember az országban?
"A boxoló nénis videóban is azt mondja mzp, hogy érte is dolgozik."
Akkor nem értetted meg, amit írtam. Fogalmazok másképp. Egy olyan ember, aki egyik szavában arról beszél, hogy ő meg szeretné szüntetni a politikai gyűlöletet Magyarországon, a másik szavában pedig miniszterelnök-jelöltként ostobázza a magyarokat, az nem hiteles ember. Méghozzá azért nem hiteles, mert az ostobázásával csak még jobban elmélyíti az árkot fideszes és ellenzéki között és csatlakozik ahhoz a gyűlölködéshez, ami egyébként is jelen van. Nem lehet egyszerre egyesítő messiást játszani, és közben ugyanúgy gyűlölködni, mint a többiek. Erre mondják, hogy bort iszik és vizet prédikál.
"Ennek a gyakorlata az volt, hogy az ellenzéki körzetekben nem kaptak állami pénzt az önkormányzatok, de a fideszesek kaptak."
Melyek azok a konkrét önkormányzatok, akik nem kaptak mindenkinek járó állami támogatást?
"Melyek azok a konkrét önkormányzatok, akik nem kaptak mindenkinek járó állami támogatást?"
Orbánnak a járvány csak indok volt hogy elvegye az önkormányzatoktól pl a gépjármű súlyadó bevételét.
A fideszes önkormányzatok vissza is kaptak belőle, van ahol többet is, de az ellenzékiek semmit.
Akkor megkérdezem még egyszer, hátha végre meg is válaszolod a kérdést.
Melyek azok a konkrét önkormányzatok, akik nem kaptak mindenkinek járó állami támogatást?
Igen.
Pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=HNVitm5MVGY&t=290s
Pont nem rég kezdtem el hallgatni. Még az elején vagyok.
Elég durva, hogy vannak emberek akik nem tudják értelmezni azt ha azt mondják nekik, hogy rakjanak át X dolgot a melletük lévő polca vagy hogy helyezzék el fejjel lefelé.
Nem tudtam, hogy ilyen létezik.
Ezt elnézve, sokkal több buta ember van mint képzeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!