A fideszesek március 15.-én a szabadságharcot leverő oroszokat fogják ünnepelni?
Figyelt kérdés
Ezt azért gondolom, mert pl a neten a fideszesek elég durván orosz pártiak, ami eléggé félelmetes, főleg úgy, hogy ők komcsizzak az ellenzéket, amikor a vezérük elég nyíltan Moszkva és Peking barát.2022. febr. 5. 17:13
1/12 anonim válasza:
Én is ünnepelni fogom és nagyon remélem szovjet testvéreink hamarosan felszabadítanak minket az Eu alól a fiddereket meg elviszik a Gulágra.
2/12 anonim válasza:
az osztrákok kérésére jöttek, mert kötötte őket a megállapodás
az mondjuk a sors fintora hogy az osztrákok viszont nem akartak segíteni mikor az oroszok kérték
na igen, a jó germán nép
3/12 anonim válasza:
Nem, nem az oroszokkal foglalkozunk március 15-én, ti foglalkoztok állandóan velük. Amúgy 1848. március 15-én speciel pont a nyugati uracskák ellen lázadtunk, ha már történelem.
4/12 anonim válasza:
Én nem vagyok semmilyen párti sem, egyenlő távolság mindegyik nagyhatalomtól.
5/12 anonim válasza:
Ez egy tipikus magyar politikai anomália. A jobboldali Fidesz kommunista országokkal barátkozik, viszont a Nyugatra mondja azt, hogy komcsi. Amúgy ez a nagy oroszpártiság onnan ered, hogy egyszer Putyin megemlítette egy Orbánnal lévő találkozó után, hogy Trianon igazságtalan volt, simán felül lehetne bírálni. Ugye a Nyugat sohasem mondta ki ezt nyíltan, az oroszok igen, emiatt a turbómagyarok, meg az nyugatellenesek is azóta harsogják a ruszki propaganda. A történettel annyi a baj, hogy ezt a Trianon revíziót Putyin se gondolja komolyan, pont azért mondott ilyeneket, mert tudta, akkor sok ember tetszését csak ezzel elnyeri. A sok buta tard azt gondolja, hogy majd Kárpátalját visszaadja.
6/12 anonim válasza:
Az is vicces, amikor az oroszfanatikus fidesz pártkatonák hazaárulóznak :D
7/12 anonim válasza:
Kedves kérdező,
nézz utána,hogy például Győrben miért hívják áldozat utcának azt az utcát.Pont azért, mert az amerikaiak lebombáztak ártatlan civilekkel teli épületeket.
Plusz, a franciákkal mi közösködni valók?Minden alkalommal kicsesztek az országgal és ők okozták az ország legnagyobb tragédiáját és nem az komcsi oroszok.
8/12 anonim válasza:
Hogy jönnek március 15-höz az oroszok? Komolyan nem értem...
Március 15. a magyar szabadság ünnepe, Orbán Viktor pedig méltó utóda a szabadságharc hőseinek.
9/12 anonim válasza:
Akkor fordítsuk meg kicsit a dolgot! Ha valaki cigányozik, az rasszista, de ha a szélsőbaloldal oroszozik, az nem az... Hogy is van ez?
10/12 anonim válasza:
A szélsőbaloldal nyugatozik, meg brüsszelezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!