Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fogadóirodák miért jósolnak...

A fogadóirodák miért jósolnak 72%-os Orbán győzelmet? 😡

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 5. 13:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
98%
Nem 72%os győzelmet jósolnak, hanem az esély a nyerésre annyi. Ettől függetlenül lehet csak pár százalékkal nyer.
2022. febr. 9. 16:08
 22/23 anonim ***** válasza:

Politikai fogadás esetén ne foglalkozz az odds értékekkel. Azt fogadd amiben te hiszel.

Én egyszer egész szépen nyertem kis összeggel kb 80 ezret mikor 20% körüli MSZP eredményt tippeltem sok éve és bejott.

Szamolgattam és annyira egyértelmű volt, mégis irreális odds volt. Emiatt nem mertem sokat felrakni, nem hittem eléggé magamban pedig simán nyerhettem volna milliókat..

2022. febr. 9. 17:10
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Az odds az emberek által fogadott pénz alapján alakul. Ha többen raknak a Fideszre, akkor a Fidesznek alacsony lesz a szorzója, és fordítva. Máskülönben nem érné meg a fogadóirodának.
2022. febr. 10. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!