Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy szájbaverték MZP-t?

Figyelt kérdés

Egy nagymami jól behúzott MZP-nek az utcán.

[link]

Mi a véleményetek, megérdemelte?

2022. febr. 4. 20:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
#30 orbán megérdemelné. Durvábbat is.
2022. febr. 5. 10:17
 32/37 anonim ***** válasza:
13%

De akkor ne mondjátok a pofozkodásra, hogy a fidesz színvonala. :)

2022. febr. 5. 10:35
 33/37 anonim ***** válasza:
83%

Ez az orbáni kereszténység.

Ha így ,egy tovább a népbutítás azon se fogok csodálkozni ha máglyára dobnák a korlátolt fideszesek honfitársukat aki nem ért velük egyet, persze a nemzetyi érzelem és keresztényi szeretet nevébe.

Gázpisztoly, testi sértés, életveszélyes fenyegetések stb stb, és ezek nevezik magukat embernek?

2022. febr. 5. 10:58
 34/37 anonim ***** válasza:
61%
#32 orbán tett érte. Márkizay még nem is tehetett érte, mert lehetősége sem volt rá...
2022. febr. 5. 13:34
 35/37 anonim ***** válasza:
3%

Tehát valójában nem a pofozkodással van baj, értem.

2022. febr. 5. 13:36
 36/37 anonim ***** válasza:
11%
Mindenki írja hogy fideszes volt az öregasszony, szerintem meg inkább DK aktivista leírom hogy miért. Nem furcsaltátok kicsit sem amikor MZP-t megütötte a nő hogy senki nem ment oda testőrök 1000-i és nem hurcolták onnan egyből el és hol volt a híres zajszűrő hölgy? Ő miért nem avatkozott közbe? Ha más ütötte volna meg őár másodpercen belül már a földön lett volna az úriember 10 testőrrel a hátán, itt meg semmi nem történt. Szerintem csak egy kicsit volt színészkedés az egész mi? 2006 ban sem Fidesz provokátorok csinálták a feszültséget a székháznál hanem a MSZP-SZDSZ aktivisták, ezt miből gondolom? Családtagom kint volt a tüntetésen ő mondta meg még azt is hogy a székháznál védtelen rendőrök voltak arrébb meg teljes menetfelszerelésben rendelkezőek. Úgyhogy én nem a vadhajtásokból tájékozódtam félre mielőtt azt hinnétek, MZP eset meg saját gondolat vélemény!
2022. febr. 12. 06:39
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
fuj lmbtq
2023. máj. 17. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!