Mi a véleményetek arról hogy szájbaverték MZP-t?
2022. febr. 4. 20:21
31/37 anonim válasza:
#30 orbán megérdemelné. Durvábbat is.
32/37 anonim válasza:
De akkor ne mondjátok a pofozkodásra, hogy a fidesz színvonala. :)
33/37 anonim válasza:
Ez az orbáni kereszténység.
Ha így ,egy tovább a népbutítás azon se fogok csodálkozni ha máglyára dobnák a korlátolt fideszesek honfitársukat aki nem ért velük egyet, persze a nemzetyi érzelem és keresztényi szeretet nevébe.
Gázpisztoly, testi sértés, életveszélyes fenyegetések stb stb, és ezek nevezik magukat embernek?
34/37 anonim válasza:
#32 orbán tett érte. Márkizay még nem is tehetett érte, mert lehetősége sem volt rá...
35/37 anonim válasza:
Tehát valójában nem a pofozkodással van baj, értem.
36/37 anonim válasza:
Mindenki írja hogy fideszes volt az öregasszony, szerintem meg inkább DK aktivista leírom hogy miért. Nem furcsaltátok kicsit sem amikor MZP-t megütötte a nő hogy senki nem ment oda testőrök 1000-i és nem hurcolták onnan egyből el és hol volt a híres zajszűrő hölgy? Ő miért nem avatkozott közbe? Ha más ütötte volna meg őár másodpercen belül már a földön lett volna az úriember 10 testőrrel a hátán, itt meg semmi nem történt. Szerintem csak egy kicsit volt színészkedés az egész mi? 2006 ban sem Fidesz provokátorok csinálták a feszültséget a székháznál hanem a MSZP-SZDSZ aktivisták, ezt miből gondolom? Családtagom kint volt a tüntetésen ő mondta meg még azt is hogy a székháznál védtelen rendőrök voltak arrébb meg teljes menetfelszerelésben rendelkezőek. Úgyhogy én nem a vadhajtásokból tájékozódtam félre mielőtt azt hinnétek, MZP eset meg saját gondolat vélemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!