A magyar választópolgárok több mint 50%-ának tényleg nagyjából az a véleménye Márki-Zay Péterről, mint a YouTube-os bejátszásban („Budapest hangja”) megszólalóknak?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 11:50
2/11 anonim válasza:
Csak az IQ 60 alattiaknak. Ők meg remélem nem tesznek ki 50%-t.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, mit mondtak a megszólalók,mert a linkről megfeledkeztél, de 50-nál lényegesen többnek van inkább rossz véleménye róla,mint jó, tekintve, hogy az összefogás hívei is elég gyakran bírálják.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom linkelni, mert a YouTube-ot előfizetés nélkül használóknak szokott megjelenni az ominózus bejátszás.
2022. jan. 28. 12:05
6/11 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy a "Budapest hangja" egy fideszes reklámsorozat?
7/11 anonim válasza:
Szerintem több mint 90%-ának is ez a véleménye róla...
8/11 anonim válasza:
Budapest nehéz terep a Fidesznek, az előző önkormányzati választásokkor is látszott, hogy nagyon felszállt a narancsköd, hiába a trükközés. Kíváncsi vagyok, hogy meddig keringtek, hogy összefogdossanak ennyi embert, aki a nekik megfelelő véleményt mondja.
Egyébként ez undorító. Milliárdokat költenek ilyen és ehhez propagandára az adófizetők pénzéből. Annyira lent nekik a pálya, hogy eszméletlen.
9/11 anonim válasza:
Helyesen: „Budapest beszél” Akik megszólalnak azon a felvételen, lefogadnám, hogy mind Fidesz-KDNP aktivisták/tagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!