Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha tényleg olyan jó a Fidesz...

Ha tényleg olyan jó a Fidesz a Fideszesek szerint, miért teljesítünk mindenen a legrosszabban?

Figyelt kérdés

Van amiben világ színvonalban is a legrosszabban vagyunk, van amiben "csak" Európában, de mindenben ott vagyunk a legrosszabbak között.

Rekord magas halálozás, Európában a legnagyobb vásárlóerő visszaesés a covid óta (igen szarul vettük be a kanyart, ahol Orbán előzni is akart, Üzbegisztánnal), a legbrutálisabb infláció, a világ második legrosszabbul teljesítő valutája az USD-hez képest (a török líra után). stb stb.

Ha olyan jó a Fidesz, miért vagyunk a legszarabbak között mindenben?

2022. febr. 4. 07:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
46%

30

LOL

te ezt be is veszed?

2022. febr. 4. 14:11
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Van bent valami hisz a közmunka projekt sok munka nélkülit "felszív"
2022. febr. 4. 14:18
 33/34 anonim ***** válasza:
8%

Jajj istenem.

Ennyi sz@rt egy helyen keresve is alig talál valaki egy helyen.

A Fidesz megbukott már rég.

Aki mást mond az hazudik.

Mindenki nem fogja azt állítani, hogy m.o.szarabb ha nem lenne igaz.

Állami földek területe csökkenés már elég adat.

Nem is kéne több, hogy még a retardált is megértése mire megy ki a játék.

Aki ezt nem veszi észre az azért van mert profitál ebből a ganébandából vagy csak szimplán nem érdekli.

2022. febr. 6. 13:42
 34/34 anonim ***** válasza:
Én bevallom őszintén, hogy 2010-ben, baloldaliként biztam abban, hogy Vik, majd végre jót tesz ennek a qva népnek, és elhozza azt, amiről 4 évig papolt. Jóérzésü baloldaliként nem mentem el akkor szavazni, az akkori baloldalra nem tudtam volna, jobbra meg elvből sem, igy úgy voltam vele, hogy a távolmaradásommal teszek legalább egy szivességet az országnak, hátha megnyugszik ez a büdös nép. Azóta sem tévedtem ekkorát.
2022. febr. 6. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!