Ha tényleg olyan jó a Fidesz a Fideszesek szerint, miért teljesítünk mindenen a legrosszabban?
Van amiben világ színvonalban is a legrosszabban vagyunk, van amiben "csak" Európában, de mindenben ott vagyunk a legrosszabbak között.
Rekord magas halálozás, Európában a legnagyobb vásárlóerő visszaesés a covid óta (igen szarul vettük be a kanyart, ahol Orbán előzni is akart, Üzbegisztánnal), a legbrutálisabb infláció, a világ második legrosszabbul teljesítő valutája az USD-hez képest (a török líra után). stb stb.
Ha olyan jó a Fidesz, miért vagyunk a legszarabbak között mindenben?
Drága 8-as! Szeretném előre is leszögezni, hogy bár az Index minden szavát igaznak és aranynak tartom, az én túlérzékenyitett proli fejembe nem fér el valami:
ha annyira bitang a mi valutánk és annyira király a gazdaságunk, hogy a fenébe lehet, hogy egy liter olaj lassan 1000 Ft lesz a boltban, hogy a benyát csak árstoppal tudjuk kordában tartani és miért lesz egy heti bevásrlás lassan a duplája egy két évvel ezelőtti szinthez?! Ok, vágom, hogy válság van, meg minden, de, ha tényleg ennyire jól teljesitünk, akkor sem értem, hogy lehetséges ez...
12
nincs válság!
olyan csak gyúcsány idejében lehet.
De a kérdező is konkrétumok nélkül állítja. Azzal nincs baj? :D
De nyugodj meg, este munka után hozok konkrétunokat, ha nem telefonról leszek. :)
Nézzük
Műtrágyàhoz való dolgokat vilagpiacról szerezzük be.
Nyers olajat vilagpiacról szerezzük be.
Technológia szintén világ piacról.
Ezek mind emelkednek és mindenki még hasznot tesz rá.vegeredmeny drágább lesz minden minőség esélyes hogy csökken.Igy marad minden kb két év és egy liter olaj könnyen lehet 6000 ft ha a forint elkezd értem hogy kamat emelések segítettek de ezt is a lakosság fogja hosszútávon megfizetni.
Ez a lényege az egésznek.Valaki mindig idővel elviszi a lottó fönyereményt is lesznek mindig olyanok bármelyik korban akik feltudnak törni de ez a népesség kb 99,94%.A többség meg maradjon a reményben adj nekik biztató szavakat szórakozást mostanság hozzá jön a félelem keltés megosztás.
Veszel egy régi omladozó házat TE felakarod újítani ott nem elég kicserélni a szőnyeget.Rendesen lebontani esetleg új alapot építeni neki és igen építesz egy házat.Ez munka sok idő és pénz és szaktudás.Ez az át alakulás hol van a Magyar politikai életben?Persze a politikai elit+pár haver rokon jól jár de ne már,hogy a fő góré lányát d*gja valaki és kapásból milliárdos legyen mindenki körülötte.
12
Én csak azt nem értem drága 12-es, hogyha ennyire kormányt kell váltani, akkor miért egy olyan ellenzékre szavazunk, amelyiknek a tagjai alatt már 2x is leszerepeltünk? Ez valahogy nem fér az én átmosott konzervatív fejembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!