A fideszesek miért gondolják, hogy őket mentesíti minden felelősség alól az, ha gyurcsány idején se volt jobb?
Csak ennyit tud a fidesz, gyurcsányozni.
Mert semmi programjuk nincs és ez kell a buta népnek.
De azért megtanulták az öszödi monológot és már régóta ők is aszerint élnek.
Hazudnak ők is állandóan, csak nem ismerik ezt el.
Gyurcsány meg legalább beismerte.
"Riogattak pl. a Szent Borbála kórház szülészetével is, de természetesen kiderült hogy kacsa. Ilyen szintűre gondolsz? 😅"
És hogy "derült ki"?
A feleségem történetesen ott szült. A koraszülött osztály kiemelkedő, de a szülészet kritikán aluli.
A személyzet hozzáállása - tisztelet a ritka kivételnek- botrányos. A sebészet régi szárnyán, a folyosói mosdóban bokáig érő húgyban gázolsz, klozetpapír, szappan 5km-es körzetben sincs, de még wc ülőke sem.
Évekig ott rohadt az MRI, de nem volt rá személyzet, így Győrbe küldtek 6 hónapos várakozási idővel. Hagyjuk már a parasztvakítást...
14. Én is itt szültem 2021 szeptemberben, semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Biztos azóta összekapták magukat vagy épp lezüllött, nem tudom Ti mikor voltatok. 😅
13. Meglepődnél ha amerikai eü lenne. Visszasírnád ezt a “kritikán aluli, szar egészségügyet”, ha el se látnak, mert nem elég jó a biztosításod vagy ellátnak de a gatyád is rámegy. Meg a gyerekedé. És az unokádé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!