Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg igaz, hogy az ellenzék...

Tényleg igaz, hogy az ellenzék fizetős egyészségügyet akar?

Figyelt kérdés

2022. febr. 3. 23:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
71%

Na, mesélj, hogy álltak neki?

Mellesleg ismét lábon lőtted magad, nem tudom, feltűnt-e.

2022. febr. 5. 18:13
 32/42 anonim ***** válasza:
9%
Aki akar, rákeres, ha nem emlékszik, vagy még nem is élt akkor, nem fogom idemásolni a netet.
2022. febr. 5. 18:43
 33/42 anonim ***** válasza:
64%

Annyira unalmas már ez a menekülőduma...

Nem kell a netre hivatkozni, engem a te véleményed éedekel, nem az, hogy mit írtak a neten.

Rohadt nehéz úgy értelmes eszmecserét folytatni hogy ideböfögsz valamit, majd amikor konkrétumokat kérek, jön ez a "nézz utána, én nem fogok" szöveg.

2022. febr. 5. 19:01
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez már abból a szempontból is megvalósult, hogy ha valakinek nincs oltási igazolványa, akkor mehet a magán EÜ-be és fizethet. Közben fizeti a TB-t is, amiért nem kap ellátást. Dupla haszon a rendszernek, fizet de nem kell rá költeni és a kormánynak is, mert ennyivel kevesebb ember veszi igénybe az amúgyis alulméretezett állami EÜ-t és állíthatják, hogy az EÜ nincs is túlterhelve (de még így is túlterhelt). Akkor kaphat ellátást, ha fizet és tesztelteti magát (amivel van néhány probléma), inkább akkor elmegy privát rendelésre.
2022. febr. 15. 21:01
 35/42 anonim ***** válasza:

"engem a te véleményed éedekel"

:) Nem velem beszélgetsz, hanem mindenkivel egyszerre.

2022. febr. 15. 21:03
 36/42 anonim ***** válasza:
20%

MZP : Én akkor lennék nyugodt, ha az egészségügy üzlet lenne = fizetős lesz

adok jegyet indiába szemműtétre = bezárják a korházakat. A dk is ezt mondta

2022. febr. 15. 21:05
 37/42 anonim ***** válasza:
83%
Szépen kiforgattad mzp szavait
2022. febr. 16. 12:33
 38/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell azokat kiforgatni, forgatja ő épp eleget!
2022. febr. 16. 19:00
 39/42 anonim ***** válasza:
85%

Lehetne plusz bevételt generálni a kórházaknak, sztk-knak, rendelőknek úgy is, hogy üzlet lenne ami plusz bevételt hozna, de továbbra is megmaradna a TB-s ellátás. Például reklámfelületek értékesítésével. Néhány etikai szabály betartásával, mint szeszesitalt, dohányterméket, vagy egyéb egészségre káros terméket mutató reklámot nem szabadna megjeleníteni és a közvetítő cég, vagy kormányhivatal, vagy alapítvány nem nyúlhatná le a reklámbevétel nagy részét.

Üzlet? Üzlet. Ettől még ingyenes maradna az egészségügy? Igen. (Mármint most sem ingyenes, mert fizetjük ugye a TB-t.)

Több pénze lenne az intézményeknek? Igen.

2022. febr. 16. 19:07
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

A valóság:

[link]

2022. febr. 17. 06:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!