Tényleg igaz, hogy az ellenzék fizetős egyészségügyet akar?
Na, mesélj, hogy álltak neki?
Mellesleg ismét lábon lőtted magad, nem tudom, feltűnt-e.
Annyira unalmas már ez a menekülőduma...
Nem kell a netre hivatkozni, engem a te véleményed éedekel, nem az, hogy mit írtak a neten.
Rohadt nehéz úgy értelmes eszmecserét folytatni hogy ideböfögsz valamit, majd amikor konkrétumokat kérek, jön ez a "nézz utána, én nem fogok" szöveg.
"engem a te véleményed éedekel"
:) Nem velem beszélgetsz, hanem mindenkivel egyszerre.
MZP : Én akkor lennék nyugodt, ha az egészségügy üzlet lenne = fizetős lesz
adok jegyet indiába szemműtétre = bezárják a korházakat. A dk is ezt mondta
Lehetne plusz bevételt generálni a kórházaknak, sztk-knak, rendelőknek úgy is, hogy üzlet lenne ami plusz bevételt hozna, de továbbra is megmaradna a TB-s ellátás. Például reklámfelületek értékesítésével. Néhány etikai szabály betartásával, mint szeszesitalt, dohányterméket, vagy egyéb egészségre káros terméket mutató reklámot nem szabadna megjeleníteni és a közvetítő cég, vagy kormányhivatal, vagy alapítvány nem nyúlhatná le a reklámbevétel nagy részét.
Üzlet? Üzlet. Ettől még ingyenes maradna az egészségügy? Igen. (Mármint most sem ingyenes, mert fizetjük ugye a TB-t.)
Több pénze lenne az intézményeknek? Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!