Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg igaz, hogy az ellenzék...

Tényleg igaz, hogy az ellenzék fizetős egyészségügyet akar?

Figyelt kérdés

2022. febr. 3. 23:36
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
81%

Ha körülnézel, a fidesz is efelé tolja a lakosságot.

Csak a saját elmúlt éveimből kiindulva megnéztem, hányszor vettem igénybe fizetős egészségügyet és hányszor a tb alapút.

Fogorvost 28 éve privátban veszem igénybe, miután a tb színvonala, alkalmazott eszközei és anyagai még most is kritikán aluliak.

Beteg igencsak ritkán vagyok, négyszer, ha látott a háziorvos az elmúlt 15 évben, ebből egyszer fizettem is, mert a jogsimat kellett megújítanom.

Lerohadt a gerincem 2016-ban, mentő vitt a sürgősségire. MRI-re fél évet kellett volna várnom, így azt is maszek alapon csinálták meg már másnap. A feleségem, amikor szült, fogadott orvosunk és fogadott szülésznőnk volt.

És mindenek vagyunk, csak gazdagok nem.

Aki teheti, a háziorvosi alapellátáson kívül a legtöbb dolgot mastek alapon intézi, mert magasabb a színvonal és gyorsabb.

És ne feledjünk egy fontos változtatást: sok éve már nem tb járulékot fizetsz, hanem egészségügyi hozzájárulást. Előbbi köteelző volt és az állam garantálta éete az ingyenes egészségügyi ellátást.

Utóbbi neked szintén kötelező, csak az állam kötelezettsége szűnt meg. Tehát, ha holnaptól azt mondják, hogy mostantól nincs ingyenes ellátás, mehetsz a sóhivatalba panaszkodni.

Szerinted ok nélkül vezették ki a járulékot és csináltak belőle hozzájárulást?

Szóval, amikor azt az önmagában nem igaz állítást hallod, hogy "az ellenzék fizetőssé tenné az egészségügyet", ezeket azért gondold végig!

2022. febr. 4. 12:07
 22/42 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem az egészségügy úgy jó, ahogy van. Van egy rakás 80 év feletti öregember. Ez nem azt bizonyítja, hogy jó? Hát akkor mit? Feket-Afrikában a többség mèg az 50 évet sem éli meg, nemhogy a 80-at. Hova hosszabbítsák még az emberéletet? Így is túlnépesedés van.
2022. febr. 4. 16:29
 23/42 anonim ***** válasza:
94%
#22 sőt, igazi biológiai csoda, hogy emberek agy nélkül is képesek létezni. És még szavazati joguk is van...
2022. febr. 4. 17:08
 24/42 anonim ***** válasza:
Ez egy jó ötlet. Amilyen sokat kell várni, nem baj ha közben fizetnek a betegnek némi kárpotlást.
2022. febr. 5. 00:32
 25/42 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Ez nem igaz. Nézz kevesebb tv2t és m1et!!

A fidesz terjeszti ezeket a hazugságokat. Semmi nem igaz belőle.

Az ellenzéki ötlet az ha az állami nem tud ellátni időben akkor a magán ellát éd azt is fizeti az állam.

2022. febr. 5. 02:17
 26/42 anonim ***** válasza:
7%

"Tényleg igaz, hogy az ellenzék fizetős egyészségügyet akar?"

Ha azt mondják, hogy nem, akkor igen.

2022. febr. 5. 13:20
 27/42 anonim ***** válasza:
79%
26 bocs, hogy ilyen nyers leszek: ostoba vagy.
2022. febr. 5. 13:41
 28/42 anonim ***** válasza:
8%
27, bocs, de te meg naiv. Láttuk már őket kormányon. Elég volt.
2022. febr. 5. 13:43
 29/42 anonim ***** válasza:
77%

"27, bocs, de te meg naiv."

A naiv te vagy, ha azt hiszed, a fidesz nem a fizetős egészségügyet készíti elő. Amivel mellesleg az ellenzéket vádolja.

2022. febr. 5. 14:06
 30/42 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem még mindig inkább a fidesz készítse elő, mint ők. Már láttuk, hogy álltak neki...
2022. febr. 5. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!