Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev Klára miért beszél...

Dobrev Klára miért beszél olyan hangsúllyal, mint ha nagycsoportos ovisokhoz beszélne?

Figyelt kérdés

Kábé úgy hangsúlyoz, ti nem figyeltétek meg? Mint egy óvó néni, aki mesét mond, és ahogy mondja, hogy "én az előválasztáson is erre helyeztem a hangsúlyt, és MOOOST is erre helyezem a hangsúlyt, hogy LÁÁÁÁssák az emberek, hogy itt VAAAN egy ütőképes alternatíva, van gondolat... " stb. Borzasztó álságos. Meg amikor arról beszél, hogy milyen igazságtalan Magyarországon hogy egyes emberek úgy meggazdagodtak... Hát én csak hellyel közzel ismerem az ő múltját, de ő egy gazdag famíliába született bele, ami a politika révén tollasodott meg, rosszul tudom?

A vicsorgó mosolygása is borzasztó kínos.

2022. febr. 1. 15:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

6-os: csak nem a JelenValó-t hallgatod? Én azt hallgatom, Klárával beszélgetnek. Kíváncsi vagyok minden oldalra, én nem érzem magam Birka Fideszesnek, meghallgatom mindkét oldalt.

Én most pusztán az intonációjára gondoltam. Nem hinném hogy ez bárkinek megnyerő. De persze lehet, hogy nem mesterkélt csak annak tűnik... ki tudja. Lehet hogy mindig így beszél.

2022. febr. 1. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is szereptévesztett. Úgy kéne beszélnie mintha kiscsoportosokhoz beszélne. Akkor se sokan értenék. A fő probléma a beszéddel van. Nem értik. Ilyenkor a legtöbbször az akarással van baj.

De elvonatkoztatok ettől. Az ok egyszerű, a beszédnek mindig a hallgatósághoz kell szólnia. Na most a hallgatóság lefelé mindig megérti, legfeljebb el tudna képzelni összefogottabbat is. Viszont a hallgatóság felfelé képtelen érteni, ezt nem lehetséges. Ezt a módszertant régebben még tanították (ma már semmit)

2022. febr. 1. 18:22
 13/14 A kérdező kommentje:
hát ha összehasonlítottam Orbán intonációjával. Tudom, hogy nem véletlen, hogy egyszerűen fogalmaz a Kossuth rádióban. Az egyszerű üzenet jobban átmegy. (MZP ezért is van bajban, annyira csapong, olyan dagályosan beszél, hogy még ő is beletekeredik abba mit is akart mondani, én nem is tudom ki képes órákon át hallgatni a szófosását). De Orbánra visszatérve: ő nem úgy beszél mint ha értelmi fogyatékosokhoz szólna. Inkább az egyszeri, nem túl tanult emberekkel beszélne. Dobrev Klára, meg mint egy tanító néni (talán igen, jobb hasonlat mint az óvó néni), szóval úgy beszél, mint a tanító néni a megszeppent elsős kisiskolásokhoz.Gügyög nekik. Ez szerintem roppant átlátszó, nekem nagyon mesterkélt. Ill. azt vettem még észre, bár őt nem sokat hallgattam, és az is annyira látszik hogy ahogy gesztikulál, az egy felvett, tanult póz, amcsiban ez nagy divat. De a magyar embertől tök idegen. Hát ő ezt nem érzi?
2022. febr. 2. 08:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Orbán miért beszél úgy, mintha egymaga lenne az egész nemzet, és ha az őt tisztességtelenségével szembesítik, akkor úgy csinál, mintha az egész nemzetet támadnák, miközben ő nyomja el, osztja meg saját nemzetét?
2022. febr. 2. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!