Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev Klára miért beszél...

Dobrev Klára miért beszél olyan hangsúllyal, mint ha nagycsoportos ovisokhoz beszélne?

Figyelt kérdés

Kábé úgy hangsúlyoz, ti nem figyeltétek meg? Mint egy óvó néni, aki mesét mond, és ahogy mondja, hogy "én az előválasztáson is erre helyeztem a hangsúlyt, és MOOOST is erre helyezem a hangsúlyt, hogy LÁÁÁÁssák az emberek, hogy itt VAAAN egy ütőképes alternatíva, van gondolat... " stb. Borzasztó álságos. Meg amikor arról beszél, hogy milyen igazságtalan Magyarországon hogy egyes emberek úgy meggazdagodtak... Hát én csak hellyel közzel ismerem az ő múltját, de ő egy gazdag famíliába született bele, ami a politika révén tollasodott meg, rosszul tudom?

A vicsorgó mosolygása is borzasztó kínos.

2022. febr. 1. 15:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
A szavazói értelmi szintjére kell lemennie azért.
2022. febr. 1. 15:37
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Te már elemezted Orbán beszédeitt, szónoklatait?! :D

Agymosógép a köbön.

2022. febr. 1. 15:40
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
#1 Már értem miért annyi a kormány programja, hogy STOP! Ennél lejjebb lemenni már nincs hova. 😂
2022. febr. 1. 15:45
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Elég sok magyar politikus így beszél vagy más nem a tartalma olyan... én nagyon régóta várnám már, hogy a politikusaink úgy beszéljenek hozzánk mint FELNŐTT emberekhez. Felőlem lehet bármelyik oldalon. De amúgy óvodásként, nem egyenrangú félként kezelnek minket megis mit várnak?

(Nem csak politikában van ez, pl egészségügyben “tetszik érteni”, “anyuka”, vagy hivatalokban.)

2022. febr. 1. 15:51
 5/14 anonim ***** válasza:
40%

Hogy a hívei megértsék...

Annó Lendvai Ildikó is tagolva visítozta, hogy mindenki megértse:" Nem- lesssssz- gaz- ár- emeléééés!!"

Aztán hopp, lett 2-300 százalékos....🤔

2022. febr. 1. 15:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a pillanatban éppen egy interjút hallgatok tőle, ami ma jön ki a Jelen Hetilapban, és tényleg nagyon óvónénis. Engem is irritál, mert úgy érzem, mintha infantilizálná a saját szavazóit.
2022. febr. 1. 15:54
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

A Selmeczy Gabi azonban milyen szépen mondja azt, hogy "csak", ha kérdezték

A többi fideszes is csak hallgat, hazudik. De amikor beszélnek...

Orbán meg milyen okosnak próbál látszani a krákogásával, a mesterkélten mély hangú beszéddel, stb.

Na meg néha a szónoklatokban ahogy tagol... Ő nem óvodásokhoz szól, hanem birkákhoz.

Tudod, az egyik legalább emberi.

2022. febr. 1. 16:04
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Mert azok a szavazók akiket "miniferi" plakátokkal lehet megnyerni, nyilván az ország szellemi elitje.
2022. febr. 1. 16:07
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj. hogy a fideszes 2 agysejttel valóban neheen érthető Dobrev asszonyság.
2022. febr. 1. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A Fidesz egy valamire képes: vákuumot mosni. Ezt nagyon jól csinálja. Igaz, hogy nagyon sok közpénzt fordítanak erre és felesleges, de megcsinálják.
2022. febr. 1. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!