Mit gondoltok az euró bevezetéséről?
Figyelt kérdés
Én nem támogatom. Gyakorlatilag feladnánk vele függetlenségünk egyik legfontosabb elemét. Így az MNB-nek lehet saját monetáris eszköztára, pl pénznyomtatás, kötvényvásárlás, alapkamat, árfolyampolitika.2022. febr. 1. 09:34
A kérdező szavazást indított:
Támogatom
Nem támogatom
Még nem támogatom (min. 10 év)
41 szavazat
2/17 Sulek Péter válasza:
Én támogatom,de szerintem is kell neki 8-10 év.
3/17 anonim válasza:
Be kell vezetni, mert vicc, hogy az ukrán hrivnya meg ezek még erősrbbek, mint a forint.
4/17 anonim válasza:
Annakidején Gyurcsányról a szentelt vizet is leszedték, amiért nem vezették be. Nem akarom őt védeni, mert nem szolgált rá, de nem csípem a kettős mércét.
Én azt mondom, hogy hatástanulmányok kellenek és hosszú távra tervez csinálni a bevezetéséhez. Előbb-utóbb elkerülhetetlen.
5/17 anonim válasza:
Ez nem azon múlik hogy támogatjuk-e. Az orszàg egyszerűen képtelen teljesíteni a gazdasági feltételeket. Amúgy igen sokkal jobb lenne az Euro. Akkor ez a korrupt sz.r féreg banda nem tudna az emberek kárára játszadozni.
6/17 szántóvető válasza:
szükséges,ebben kellett volna az elsők között lenni meg a bérek felzárkóztatásában.csak a fidesz egyikben sem érdekelt.
7/17 Magyarország jobban teljesít válasza:
Nem támogatom, a Forint egy jó kis nemzeti valuta.
8/17 anonim válasza:
Alapvetően támogatnák de akik forintosalapú hiteleket vettek fel főleg a CSOK-ra gondolok azok nagyon rosszul járnának , mert szerintem simán piaci alapon átváltanák nekik
9/17 anonim válasza:
Legalább nem tudnának játszadozni a forint értékének manipulálásával. Nagy buli gyenge forintra megkapni a vissza nem térítendő támogatást euroban.
10/17 anonim válasza:
Minél hamarabb be kell vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!