Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok az euró bevezeté...

Mit gondoltok az euró bevezetéséről?

Figyelt kérdés
Én nem támogatom. Gyakorlatilag feladnánk vele függetlenségünk egyik legfontosabb elemét. Így az MNB-nek lehet saját monetáris eszköztára, pl pénznyomtatás, kötvényvásárlás, alapkamat, árfolyampolitika.

#politika #forint #euró #Euróbevezetés
2022. febr. 1. 09:34
A kérdező szavazást indított:
Támogatom
Nem támogatom
Még nem támogatom (min. 10 év)
41 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem aktuális.
2022. febr. 1. 09:34
 2/17 Sulek Péter ***** válasza:
100%
Én támogatom,de szerintem is kell neki 8-10 év.
2022. febr. 1. 09:36
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Be kell vezetni, mert vicc, hogy az ukrán hrivnya meg ezek még erősrbbek, mint a forint.
2022. febr. 1. 09:37
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Annakidején Gyurcsányról a szentelt vizet is leszedték, amiért nem vezették be. Nem akarom őt védeni, mert nem szolgált rá, de nem csípem a kettős mércét.

Én azt mondom, hogy hatástanulmányok kellenek és hosszú távra tervez csinálni a bevezetéséhez. Előbb-utóbb elkerülhetetlen.

2022. febr. 1. 09:37
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem azon múlik hogy támogatjuk-e. Az orszàg egyszerűen képtelen teljesíteni a gazdasági feltételeket. Amúgy igen sokkal jobb lenne az Euro. Akkor ez a korrupt sz.r féreg banda nem tudna az emberek kárára játszadozni.
2022. febr. 1. 09:38
 6/17 szántóvető ***** válasza:
82%
szükséges,ebben kellett volna az elsők között lenni meg a bérek felzárkóztatásában.csak a fidesz egyikben sem érdekelt.
2022. febr. 1. 09:38
 7/17 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
24%
Nem támogatom, a Forint egy jó kis nemzeti valuta.
2022. febr. 1. 09:40
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Alapvetően támogatnák de akik forintosalapú hiteleket vettek fel főleg a CSOK-ra gondolok azok nagyon rosszul járnának , mert szerintem simán piaci alapon átváltanák nekik
2022. febr. 1. 09:42
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Legalább nem tudnának játszadozni a forint értékének manipulálásával. Nagy buli gyenge forintra megkapni a vissza nem térítendő támogatást euroban.
2022. febr. 1. 09:56
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Minél hamarabb be kell vezetni.
2022. febr. 1. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!