Fidesznek terve között van az euró bevezetése?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 18:13
1/13 anonim válasza:
Nem, nincs. Ha euro lenne, akkor elveszítenék az egyik játékukat.
2/13 anonim válasza:
Nem nincs, a bevezetéssel többet nyernénk mint veszítenénk. Nem vagyok kifejezetten az euró bevezetése ellen, mert látom a hasznosságát (pl. a lakbért euróban kérő tulajok nagyot koppannának, mivel nem sakkozhatnának többet a forint romlásával), de látom a hátrányát is (ha rosszul csinálják elképzelhető, hogy a forint euróra váltásra éppen úgy rá kell fizetni, ahogy eddig, és az rengeteg vesztességet okozna mindenkinek).
3/13 anonim válasza:
Az a mérvadó álláspont, hogy egy devizaövezet akkor sikeres hosszú távon, ha minden tagja kb hasonlóan fejlett és stabil pénzügyekkel rendelkezik. A görög példa rámutatott erre. Ezért az euró bevezetése most túl korai lenne.
4/13 anonim válasza:
Matolcsy akkor mivel szórakoznak?
5/13 A kérdező kommentje:
De miért nem jó,ha euró lenne, ezt nem értem
2021. nov. 14. 18:37
6/13 anonim válasza:
3) egy évtizede növekszik a gazdaság..hány évtizedig kell még növekednie hogy be lehessen vezetni?
7/13 anonim válasza:
Az eu kilépési tervekhez szerintem nem igazán passzolna a bevezetése...
8/13 anonim válasza:
Kérdező, tanulmányozd a görög eseményeket 2009-ben és utána, s rájössz. Ha nincs önálló monetáris politikánk, egy sor eszköz kiesik, amivel stabilizálni lehet egy ország gazdaságát.
9/13 anonim válasza:
#8 most megvan az a sor eszköz, aztán mégse stabil a gazdaság.
10/13 anonim válasza:
Az euró nem egy siker történet
A görögök szerencsétlenkedése majdnem beborította 10 éve
Nagyon gyenge lábakon áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!