Orbán mit tett az incelek ügyéért az elmúlt 12 évben?
" Normális embereknek nem lesz ilyen selejtes gyereke"
Ezzel a kijelentéseddel viszont azt is állítod, hogy döntően meghatározza az ember életét, hova születik. Ez a tényező pedig nem választható, hanem adottság, amiből egyértelműen következik, hogy a nőknél való sikeresség egyáltalán nem az egyén felelőssége és egyáltalán nem múlik rajta annyira, mint ahogy azt itt sokan állítják.
Következtetés: olyan embereket bántalmaztok verbálisan ezen az oldalon (névtelenül és arc nélkül, a bátrak...), akik NEM tehetnek a sorsukról.
16 Hát nézd...Nekem van egy 8 általános végzettségű, alkesz, melós, munkakerülő lusta apám, aki születésemtől kezdve bántalmazott verbálisan és fizikailag is.Anyámnak érettségije van, alapvetően nem rossz ember.Viszont gyenge jellem, semmit nem tud a normális párkapcsolatokról.Hiába váltak el mikor tini voltam, a múltat az már nem írta felül.
20 évesen 0 fttal elköltöztem anyámtól, azóta diplomám van, saját cégem és normális családom van, mert azt én alapítottam.Nekem is meg kellett küzdenem a démonjaimmal, de ÉN AKARTAM magam összeszedni és pozitív irányba változni.
Innentől kezdve leszarom a rinyát, hogy ki milyen körülmények közt nevelkedett.Az 50%, a másik 50% meg az egyén felelőssége.
A 17-esnek igaza van, mindenkinek saját magának kell TENNI és nem másoktól várni azt, hoygmegoldják a problémáit!
ÉPPEN EZÉRT jogos részéröl, hogy ide írjon, a példája segíthet(ne) az inceleken, ha hajlandóak lennének tenni valamit és nem a sült galambot várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!