Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán mit tett az incelek...

Orbán mit tett az incelek ügyéért az elmúlt 12 évben?

Figyelt kérdés

2022. jan. 31. 11:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
75%
Én támogatnék egy incrlelek ivartalanítása programot.Azzal megszűnne a probléma.
2022. jan. 31. 12:59
 12/42 anonim ***** válasza:
20%
Incelek*
2022. jan. 31. 12:59
 13/42 anonim ***** válasza:
14%
Nyilván troll a kérdező, de ezt a sok indulatot nem értem. Mi lesz veletek, ha a ti gyereketekből lesz incel? Őt is meg akarjátok majd csonkítani?
2022. jan. 31. 13:36
 14/42 anonim ***** válasza:
13%
#13. Dehogy, az egyedülálló anyuci majd rögtön jön a fia nevében is felháborodni, hisz milyen dolog az hogy NEKI nem jár unoka? A gyűlölet csak addig tart amíg nem érintett a dologban
2022. jan. 31. 13:44
 15/42 anonim ***** válasza:
18%
14 Normális embereknek nem lesz ilyen selejtes gyereke, de ha igen, akkor a normális élet felé próbálja terelni, nem pedig adja alá a lovat a hülyeségben.Ha ilyen nyomorék fiam lenne, neki is ugyanazt mondanám, mint az itteni inceleknek.
2022. jan. 31. 14:00
 16/42 anonim ***** válasza:
17%

" Normális embereknek nem lesz ilyen selejtes gyereke"

Ezzel a kijelentéseddel viszont azt is állítod, hogy döntően meghatározza az ember életét, hova születik. Ez a tényező pedig nem választható, hanem adottság, amiből egyértelműen következik, hogy a nőknél való sikeresség egyáltalán nem az egyén felelőssége és egyáltalán nem múlik rajta annyira, mint ahogy azt itt sokan állítják.

Következtetés: olyan embereket bántalmaztok verbálisan ezen az oldalon (névtelenül és arc nélkül, a bátrak...), akik NEM tehetnek a sorsukról.

2022. jan. 31. 14:11
 17/42 anonim ***** válasza:
18%

16 Hát nézd...Nekem van egy 8 általános végzettségű, alkesz, melós, munkakerülő lusta apám, aki születésemtől kezdve bántalmazott verbálisan és fizikailag is.Anyámnak érettségije van, alapvetően nem rossz ember.Viszont gyenge jellem, semmit nem tud a normális párkapcsolatokról.Hiába váltak el mikor tini voltam, a múltat az már nem írta felül.

20 évesen 0 fttal elköltöztem anyámtól, azóta diplomám van, saját cégem és normális családom van, mert azt én alapítottam.Nekem is meg kellett küzdenem a démonjaimmal, de ÉN AKARTAM magam összeszedni és pozitív irányba változni.

Innentől kezdve leszarom a rinyát, hogy ki milyen körülmények közt nevelkedett.Az 50%, a másik 50% meg az egyén felelőssége.

2022. jan. 31. 14:18
 18/42 anonim ***** válasza:
0%
De ha meg ennyire "leszarod a rinyát" akkor mit keresel itt ezen az oldalon? Hiszen te egy sikeres ember vagy, akinek a történetét meg lehetne filmesíteni. Miért fordítod akkor az értékes idődet arra, hogy incel témában kommentelj? Csak nekem nem kerek itt valami?
2022. jan. 31. 14:42
 19/42 anonim ***** válasza:
33%

A 17-esnek igaza van, mindenkinek saját magának kell TENNI és nem másoktól várni azt, hoygmegoldják a problémáit!

ÉPPEN EZÉRT jogos részéröl, hogy ide írjon, a példája segíthet(ne) az inceleken, ha hajlandóak lennének tenni valamit és nem a sült galambot várni!

2022. jan. 31. 15:31
 20/42 anonim ***** válasza:
74%
18 Ha hajlandó lennél rá, talán te is összeszedhetnéd magad olyan emberek tanácsára, akiknek sikerült.A rinyától nem leszel előrébb és az sem akar neked jót, aki megnyugtat téged, hogy rinyálni elég.Hiába vagy cinikus, attól nem leszel előrébb.
2022. jan. 31. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!