Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor vagy Márky Zay...

Orbán Viktor vagy Márky Zay Péter szimpatikusabb?

Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 01:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Boldog Karácsonyt!
2022. febr. 1. 11:06
 32/40 anonim ***** válasza:
Gazdag érvanyag...
2022. febr. 1. 11:14
 33/40 anonim ***** válasza:
9%
Nekem egyik sem. Mintha csak közülük lehetne választani. Ha az összes lehetőség fel lenne itt tüntetve, akkor lehetne dönteni. De így nem. Számomra mindkettő unszimkpatikus. De akk inkább Orbán, mert MZP full hülye. Meg kb Orbán embere. Amennyire lejáratja saját magát...
2022. febr. 13. 11:59
 34/40 Csabipapi ***** válasza:
54%

#33 "mert MZP full hülye."

MONDJA AZ a széles látókörű valaki, aki valószínűleg 5 perc szöveget nem hallott még MZP saját szájából, csak a Fidesz propaganda kifacsart pár másodperces idézeteit!

GRATULÁLOK!

2022. febr. 15. 08:07
 35/40 Csabipapi ***** válasza:
54%

Nehezen tudom felfogni, hogy vannak, akik nem látják, ami a napnál is világosabb:

AZ ORBÁN KORMÁNY TEVÉKENYSÉGE a HAZUGSÁGRÓL és LOPÁSRÓL SZÓL!

Aki kicsit is utánanéz a dolgoknak ezt világosan kell, hogy lássa.

Én nem szeretnék egy hazug és tolvaj kormányt az ország élére.

De mivel Ön egy ilyen kormányt támogat, én ezt tiszteletben tartom, és csak reménykedem, hogy egyszer Ön is rádöbben az igazságra.

2022. febr. 15. 08:32
 36/40 Csabipapi ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy a fejlődés az idő előrehaladtával természetes folyamat, azt még a hozzánemértő, felelőtlen, tolvaj országvezetés sem tudja megakasztani.

De ugye ebben az országban azért nincs minden rendben?

Ha csak az egészségügyre, vírusvédelemre gondolok, ami sokkal színvonalasabb lenne, és több magyar ember maradt volna életben, ha nem loptak volna annyit a vezetőink, lélegeztető gépeken, teszteken stb.

Tudja Ön, hogy lakosság arányosan a VILÁGON legtöbb ember Magyarországon halt meg? Ezek a hírek nem jutnak el az emberekhez.

De az Ön által említett látványos fejlődés is lényegesen nagyobb lehetne, ha tisztességes kormányunk lenne.

Ez az érvelés engem az Észak Koreai viszonyokra emlékeztet, ahol az ottani rendszernek számos lelkes híve van, elsősorban a tájékozódás, és tudatlanság okán.

2022. febr. 15. 08:41
 37/40 anonim ***** válasza:

34#

Bocs, de mennyi felvételen is sértegeti a szavazókat? Ha én indulnék a választáson, akkor igyekezném megnyerni az embereket. A lehető legtöbb réteget. MZP mit csinál? Ez hülye, ez gomba, ez falusi tahó, stb. Ha te rá akarsz szavazni, akkor hajrá! Tiéd a döntés. De én nem fogok olyanra voksolni, aki engem is sérteget, csak mert vidéki vagyok. A médiának nem nagyon kell kiforgatnia MZP szavait, hiszen ő egyértelműen kimondja, amit gondol. Nem tagadom, hogy valamennyi igazság van abban, amit mond. De túlzásba vitte. Szebben is fogalmazhatna, és akkor TALÁN nem foglalkozna a kormányközeli média a hülyeségeivel.

2022. febr. 15. 22:24
 38/40 Csabipapi ***** válasza:

Bocs, de mennyi felvételen is sértegeti a szavazókat?

Drága barátom. Ezt veled a Fidesz hazug propaganda hiteti el veled, aminek a cáfolatát itt nézheted meg, ha érdekel.

[link]

De még számos bizonyítékkal szolgálhatnék , Lebontaná a kerítést, beengedné a migránsokat, eltörölné a minimálbért, eltörölné a rezsicsökkentést. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. AMI MIND, MIND HAZUGSÁG!

2022. márc. 1. 07:13
 39/40 anonim ***** válasza:

ahogyan a kommentek többsége is bebizonyította: Orbán célba ért, gyűlöli egymást a két fél. Ezért is szimpatikusabb MZP, ő az elfogadást és az egyenlőséget támogatja...Ha belenézünk bármilyen Orbános beszédbe, folyton a harcol beszél, ami nem is létezik, vagy is most már igen...ideáig jutottunk. Arra kérnék minden fideszes szavazót, hogy gondolkozzon el egy kicsit. Szeretnének olyan vezetőt, aki:

-nem állt ki vitára 12 éve és nem is lesz valószínűleg hajlandó a jövőben sem

-Minden ellenzékit Gyurcsány vagy Soros emberének tart

ellenségkép: https://www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA&t=4s

-Nem ismeri be, ha hibázik, mindig más a ludas

-Kontrollálja a médiát (az ellenzék a közpénzből fenntartott köztv-ben 4 év alatt kapott összesen 5 percet, média 80%-a a fideszé)

-Olyan kampányt készít, amiben összevágott szövegeket állít össze https://www.youtube.com/watch?v=FSvuhw_Pa7Q

-privát kampányoló országjárást csinál, nem nyilatkozik ellenzéki újságnak (megint csak nem tekinti az ellenzékieket egyenlőnek)

-bizonyítottan csalt több településen is választásoknál https://www.youtube.com/watch?v=9CeTNJ29pFA

https://www.youtube.com/watch?v=GI_baLqNu9w

-provokatív, szélkakas, valamint hintapolitikát folytat

https://www.youtube.com/watch?v=ggznvkJCq20

Ez egy nagyon fontos választás...kérem, még nem késő...Ha Orbán nyer, EUs pénzek sem fognak jönni. Ha a kelethez húzódunk, nekünk végünk.

2022. ápr. 1. 20:45
 40/40 anonim ***** válasza:

És még egy fontos dolgot kihagytam:

- eladósítja az országot Kína és Orosz hitelekkel

[link]

2022. ápr. 1. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!