Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor vagy Márky Zay...

Orbán Viktor vagy Márky Zay Péter szimpatikusabb?

Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 01:22
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
43%
Lehet lepontozni, de a Fidesz alatt ez az ország fejlődött. Amikor más párt volt hatalmon, akkor mélynyomorba dőlt az ország és szétlopták a közvagyont. Ezen tessék elgondolkodni és amikor majd dönteni kell, akkor a jó rubrikát beikszelni!
2022. febr. 1. 07:55
 12/40 anonim ***** válasza:
48%
Orbán Viktor egy nagy hős. Természetesen ő szimpatikusabb.
2022. febr. 1. 08:10
 13/40 anonim ***** válasza:
64%

"Amikor más párt volt hatalmon, akkor mélynyomorba dőlt az ország és szétlopták a közvagyont"

Tudod, amikor ilyet olvasok, mindig elnyomok egy elnéző mosolyt. Látom a Mátrai erőművet, az Eliost, a túlárazott és megkerült közbeszerzéseket, a Mészáros csoport kezére játszott közvagyont, a szelektíven támogazott önkormányzatokat és elgondolkodom, hogy tud valaki ilyet leírni anélkül, hogy elröhögné magát.

Látom a "nemlétező" pegazus ügyet, melynek aktáit rejtélyes okból titkosították. Látom a mindent átszövő mocsok korrupció nyomait, elég csak a Völner-Schadl párocska bontakozó románcára figyelni. Hogy vajon hova fognak még ezek a szálak elérni, hány csontváz hullik még ki a szekrényből? És még mennyi maradt rejtve...

Továbbá rohadtul álságosnak értem ezt az összehasonlítást a fideszesek részéről, mert 2/3 és nem kevés eu támogatás (meg az elsíbolt magánnyugdíj vagyon) birtokában pofán röhögve mindenkit, kedvükre játszadozhatnak.

Ellenzékben meg kaszált el a fidesz mindent, mert csak....

2022. febr. 1. 08:23
 14/40 anonim ***** válasza:
17%

A mátrai erőműről meg lett mondva, hogy szükséges volt a kimentésük. Ha nem, akkor egy egész városnyi ember marad munka nélkül. Ez a két lehetőség volt. Kimentik vagy munka nélkül maradnak. Gondolom te akkor az utóbbit választottad volna.

A Mészáros csoport azért nyer sok pályázatot, mert megbízható vállalat, nem úgy, mint a sarki Ferenc Bt., aki nyer 100 milliót a pályázaton, elissza a felét, a másikból meg félmunkát végez, aztán mikor garanciáztatni kéne a pocsék munkáját, akkor hirtelen eltűnik és új cégnév alatt folytatja.

Pegazusról meg annyit, hogy minden országnak van titkosszolgálata, tudod ez véd a terrorizmus ellen. De akkor ezek szerint nem kellenek titkosszolgálatok, hadd jöjjenek csak a terroristák. Nem véletlenül nem te irányítod ezt az országot, hanem a Fidesz.

2022. febr. 1. 08:45
 15/40 anonim ***** válasza:

"A mátrai erőműről meg lett mondva, hogy szükséges volt a kimentésük."

Amit te fenntartásdok nélkül elhittél. Hiszen megmondták...

"Gondolom te akkor az utóbbit választottad volna."

A legkevésbé sem érdekel mit gondolsz. Ezt az egész csikicsukit felesleges volt megcsinálni. De majd erre visszatérek bővebben.

"A Mészáros csoport azért nyer sok pályázatot, mert megbízható vállalat"

Aha és nyilván akkor is ilyen megbízható volt, amikor megnyerte az első autópálya építési tendert úgy, hogy nem az övék volt a legjobb ajánlat, de legalább a büdös életben nem építettek még egy rohadt járdát sem.

"Pegazusról meg annyit, hogy minden országnak van titkosszolgálata, tudod ez véd a terrorizmus ellen."

Nagyon helyes! És mondd csak, az dereng, hogy milyen esetekben is figyelhet meg valakit a titkosszolgálat?

Egy esetben sem volt bűncselekmény gyanúja a megfigyelt személyek kapcsán. Cserébe a legtöbb esetben yan emberek kaptak pegazist ajándékba, akik a fidesz szaros ügyeinek jártak ufána. Micsoda véletlenek vannak ebben az országban...

"De akkor ezek szerint nem kellenek titkosszolgálatok, hadd jöjjenek csak a terroristák."

Ugye tudod, hogy amit csinálsz, az egy pofátlan csúsztatás?

2022. febr. 1. 09:05
 16/40 anonim ***** válasza:

Ezt meg a Mátrai erőműhöz:

[link]

2022. febr. 1. 09:07
 17/40 anonim ***** válasza:
Na látod, én is így vagyok vele. A legkevésbé sem érdekel hogy mit gondolsz, mert a gyűlölet beszél belőled. Majd ha tisztán kezded látni a dolgokat és ráeszmélsz, hogy mennyire baj voltak akkor térjünk vissza erre a beszélgetésre, köszi.
2022. febr. 1. 09:11
 18/40 anonim ***** válasza:

"Na látod, én is így vagyok vele. A legkevésbé sem érdekel hogy mit gondolsz, mert a gyűlölet beszél belőled."

Kevered az indulattal. De a fenti fogalmatlanságodat látva ez már nem oszt nem szoroz.

"Majd ha tisztán kezded látni a dolgokat és ráeszmélsz, hogy mennyire baj voltak akkor térjünk vissza erre a beszélgetésre, köszi."

Akkor máris folytathatjuk. Kettőnk közül ugyanis nem az én tisztánlátásommal van a baj. De ügyesen kimenekültél a helyzetből.

Mondjam, hogy nem is számítottam másra?

2022. febr. 1. 09:23
 19/40 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy nem fog értelmes, tényeken alapuló vita kiindulni, de hát mindig reménykedik az ember. Na mindegy. Én továbbra is a Fideszt támogatom, neked is ezt javaslom, ha élhető országban akarsz lakni.
2022. febr. 1. 09:27
 20/40 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem ő ingyenes nemváltási lehetőséget akar. Nem kapja meg, akkor trágárul mocskolja a kormányt.
2022. febr. 1. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!