Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor vagy Márky Zay...

Orbán Viktor vagy Márky Zay Péter szimpatikusabb?

Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 01:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
40%

"Gondoltam, hogy nem fog értelmes, tényeken alapuló vita kiindulni, de hát mindig reménykedik az ember."

Vastag bőr van a pofádon, nem mondom. Bekamuzol egy rakás szemellenzős baromságot, majd amikor erre választ kapsz, elfutsz, de visszavakkantva panaszkodsz, hogy nincs értelmes párbeszéd.

Neked az az értelmes párbeszéd, ha a hazugságaidhoz találsz lelkesen bólogatókat?

Arra nálam ne számíts!

"Na mindegy. Én továbbra is a Fideszt támogatom"

Igen, ez itt a probléma, hogy nincs akkora méretű mocskosság, amitől leesne a szemellenződ.

"neked is ezt javaslom, ha élhető országban akarsz lakni."

Kösz, majd ha megbolondultam! Látom, mit tett ezzel az országgal a fidesz. Eddig is bőven sok volt.

2022. febr. 1. 09:58
 22/40 anonim ***** válasza:
66%

"Szerintem ő ingyenes nemváltási lehetőséget akar. Nem kapja meg, akkor trágárul mocskolja a kormányt."

Ahogy egykori hibadiagnosztika tanárom szokta volt mondani: "hülye vagy fiam".

2022. febr. 1. 09:59
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
Hülye lennék? Még mindig nem én akarok nemet váltani...
2022. febr. 1. 10:02
 24/40 anonim ***** válasza:
Nyilván én vagyok a barom, nem az aki a máltai erőművet bezáratta volna, ezzel munkanélkülivé téve egy városnyi embert és súlyos kaphat okozva a GDP-ben (és ezzel együtt a forintban is)... Nem is vártam mást egy ellenzéki szavazótól, akinek legkisebb fogalma sincsen alapvető gazdasági dolgokról, de azért szidja a másik pártját ezerrel, mert máshoz nem ért.
2022. febr. 1. 10:10
 25/40 anonim ***** válasza:
*károkat okozva
2022. febr. 1. 10:11
 26/40 anonim ***** válasza:
66%

"Hülye lennék? Még mindig nem én akarok nemet váltani..."

Nem "lennél". Vagy. Ha ilyen baromságokat gondolsz.

2022. febr. 1. 10:13
 27/40 anonim ***** válasza:

"Nyilván én vagyok a barom, nem az aki a máltai erőművet bezáratta volna"

B+ az a része miért nem zavar a sztorinak, hogy Mészáros kezére játszották az erőművet, az a mérhetetlenül megbízható ember hagyta lerohadni?

Ez valahogy nem ütötte át a falat. De hogy a jóságos kormány nagylelkűen visszavásárolja sokszoros áron - persze teljesen karitatív célból, nyilván- attól magad alá élvezel.

Érdekes ez a szelektív látásmód.

"Nem is vártam mást egy ellenzéki szavazótól"

Bocs, tishtázzunk valamit: neked mit takar az "ellenzéki szavazó" kifejezés? Ezt fejtsd ki, ha nem esik nehezedre.

"akinek legkisebb fogalma sincsen alapvető gazdasági dolgokról"

Na itt röhögtem fel hangosan... Mondja nekem ezt egy olyan valaki, akit egy szar marketinduma segítségével bármivel meg tudnak etetni...

"de azért szidja a másik pártját ezerrel, mert máshoz nem ért."

Azért szidom, mert ezer és egy okot szolgáltatnak rá. De a feltételezésed sokat elmond a... Khm... "gondolkodásodról...

2022. febr. 1. 10:25
 28/40 anonim ***** válasza:
Figyu, te tényleg nem érted, hogy a felvásárlás egyetlen célja a munkahelyek és a GDP megmentése volt? Az üzleten Mészáros is bukott, ezt előre tudták, de könyörgöm megmentették vele egy városnyi ember munkahelyét. Ha ez neked semmit jelent, akkor nincs miről beszélni.
2022. febr. 1. 10:36
 29/40 anonim ***** válasza:
Szelektív látásmódról annyit, hogy te egyedül a bukott milliárdokat látod benne, szóval nem is tudom ki nézi ezt szelektív szemmel ...
2022. febr. 1. 10:37
 30/40 anonim ***** válasza:

"Figyu, te tényleg nem érted, hogy a felvásárlás egyetlen célja a munkahelyek és a GDP megmentése volt?"

Figyu, te nem érted, hogy a jajdemegbízható Mészárosnak is ezek adták el, amelyik hagyta lerohadni? A stróman kezére játszanak egy stratégiai jelentőségű objektumkt, a fideszbirka szeme sem rebben. Lerohasztják, a fideszbirka szeme se rebben. Visszaveszi az állam jó pénzért, a fideszbirka maga alá élvez. Ez a ti nagy erkölcsi mércétek. És itt magyarázod nekem, hogy ez milyen fontos volt. EL SE KELLETT VOLNA ADNI!

2022. febr. 1. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!