A kérdező szavazást indított:
Még bizonytalan vagyok.
Igen
Nem
Nem szavazom, valószínű.
52 szavazat
3/11 anonim válasza:
Én az ellenzéki összefogásra és jelöltjeire fogok szavazni az biztos. És viszek mindenkit magammal! Hajrá összefogás! Hajrá Magyarország!
4/11 anonim válasza:
Se Orbán se Gyurcsàn, csak a Mi Hazánk!
5/11 anonim válasza:
Mi mind ott leszünk! Mindenáron! 🇭🇺 🧡
6/11 anonim válasza:
Megyek a diktátor ellen szavazni.
7/11 anonim válasza:
Kutyákra. Tiszta marad a lelkiismeretem, nem fogok egyetlen olyan bandára sem szavazni, amelyik része volt az elmúlt 30évnek. Minden értelmes ember csak így tehet, aki mást tesz, annak felelőssége van, volt, és lesz abban, ami itt történt, történik, történni fog.
8/11 anonim válasza:
6# akkor te nem Magyarországon szavazol???🤔🤔
10/11 anonim válasza:
8#
dede mint az előző 6 alkalommal amikor országgyűlési választásra mehettem szavazni
Állampolgári kötelesség és alaptörvényi szabályozás törekedni kell az egyeduralom ellen.
Nem olvastad még amit az ereszen csúszó lefirkentott az alkotmány helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!