Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » OV mai beszéde eldöntötte a...

OV mai beszéde eldöntötte a (nem)nyitás kérdését? Ha lesz elég vakcina, akkor elkezdhetjük a lazítást

Figyelt kérdés

[link]

Hát akkor, mivel a szükséges vakcina töredéke van az országban (jön 500.000 adaf kínai, de ebből 2x oltás kell tehát az máris csak 250.000 adag...) akkor a nyitás még odébb van.

Jól mondták év elején: pünkösd.

És akkor azt meg se kérdezem, mi van akkor ha vakcina ugyan lesz, de nem lesz kinek beadni-mert épelméjű ember egy tegnap összekotyvasztott szart nem adat be magának.

2021. febr. 15. 12:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn 11 órakor, DE csak akkor ha a mennyezet is repedezik.
2021. febr. 15. 12:35
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem arról volt szó, hogy meg is kell ismételni 6 hónap múlva?

[link]

2021. febr. 15. 12:39
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

"Ha lesz elég vakcina, akkor elkezdhetjük a lazítást"

Nem, majd csak akkor, ha Dr. Szíjgyártó Péter Mihály Miniszter Úr jachtozni készül!

2021. febr. 15. 12:40
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Phuu de rühellem....Gusztustalan csúszó-mászó,a hideg kiráz tőle😒😒
2021. febr. 15. 12:44
 5/21 anonim ***** válasza:
81%
Orbán meg a beszédei erősebb immunreakciót váltanak ki belőlem mint bármelyik vírus. Hányinger!
2021. febr. 15. 13:01
 6/21 anonim ***** válasza:
86%

Egy hete még azt nyilatkozta, hogy március 15-re minden 65 év feletti be lesz oltva, két lépcsős nyitás lesz március 1-jén és 31-én.

Pénteken azt hogy elkezdődött az orosz vakcina beadása 580 oltóponton, remekül haladunk.

Most akkor mivan???? December közepe óta megy a süket duma hogy megkezdődik a tömeges oltás, már nincs sok hátra, már tényleg megkezdődött, aztán hetente kiderül hogy amúgy valójában nem is történik semmi oltás ügyben. Akkor meg minek kell ígérgetni és hazudozni? Már most sejtem előre hogy a nagy tárgyalás eredménye az lesz hogy maradnak a korlátozások április 1-ig, aztán bejelentik hogy áprilisi tréfa volt és még egy hónapig. Nem unalmas még?

2021. febr. 15. 13:02
 7/21 A kérdező kommentje:

"y megkezdődik a tömeges oltás, már nincs sok hátra, már tényleg megkezdődött, aztán hetente kiderül hogy amúgy valójában nem is történik semmi oltás ügyben. Akkor meg minek kell ígérgetni és hazudozni?"

Nem tudtad? MÁr több mint 200.000 ember be van oltva (1x...) és vagyunk 9,5 millióan. Akiket uyge 2x kell oltani, vagyis 20M oltás... hát akkor jövő karácsonyra meglesz.

2021. febr. 15. 13:04
 8/21 anonim ***** válasza:
56%
Vakcina van,csak annyi ember nincs aki beadatná ez lehet a "gond".Ezért is lett kiagyalva az oltási igazolás vagy mi a trágya az a faxság már megint😒😒
2021. febr. 15. 13:06
 9/21 anonim ***** válasza:
47%
Engem nem oltanak be az szent!
2021. febr. 15. 13:07
 10/21 anonim ***** válasza:
68%
Engem sem!Jön a nemzeti inzultáció is hamarosan...Ott is majd előre tudom hogy mi jön ki😊😊Hehehe
2021. febr. 15. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!