Orbán mai beszéde eldöntötte a nyitás kérdését is egy időre?
Orbán beszélt arról is, hogy a járványügyi intézkedések idő előtti lazítása súlyos következményekkel járhat. Azokban az országokban, ahol – akár csak napokra – feloldották a korlátozásokat, durván romlottak a statisztikák, ezért nálunk csak fokozatosan, az átoltottságtól függően változtatnak majd a szabályokon.
Továbbra is az a mantra hogy csak átoltottság után lehet nyitni.
hát akkor..... akkor majd nyáron lesz nyitás.
na engem csak az iskola miatt érdekel
a többit leszarom
"y majd "kiscsoportos konzultációnak" álcázva fű alatt, okosba kinyitnak."
azt most is megtehetnék sőt november óta megtehetnék.van iskola ahol így megy november óta.
és van olyan iskola is (pl a mienk) ahova nov óta élő ember a lábát be nem tette (tanár/diák)
"Mi nálunk is esküdöznek"
meg aztán arra is esküdöztek hogy jan 11-én megyünk vissza (nem jött be) majd hogy feb 1-től (nem jött be) most a márc 1. a mantra (bejön? nem hinném...)
fura ez.
ma a spárban annyian voltak mint a heringek.
20 percig álltam sorban,olyan hömpölygő tömeg volt.
hétvégén a piacon szintén tumultus volt.
viszont nem ülhetek be egy kajáldába enni egyet,vagy nem tudok moziba menni.
gandalfot tudnám idézni-ostoba bolondok!
Az éven már nem lesz semmi.
Csak nem merik megmondani.
Áder pont ma beszélt és valami májusi nyitást emlegetett.
Azért ez elég sok mindent elmond arról, hogy nulla a kommunikáció a kormánytagok között.
Az egyik ezt mondja, a másik azt. Én már nem hiszek egyiküknek sem. Egyedül a Magyar Közlönynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!