Szerinted mikor lesz nyitás?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok és jó lenne már be járni előadásokra, gyakorlatokra stb. Bulizni se tudok menni olvasni egész nap meg már uncsi.2021. febr. 6. 12:20
A kérdező szavazást indított:
Március 1.
Húsvét körül
Pünkösd
Év második fele
Nem tudom
39 szavazat
2/18 jeverezi válasza:
Inkább a szigorítástól félek. Környező országok mind zárnak. Magyarországon is jobban eltejed a szuperfertőző mutáns akkor itt megint reccs az eü.- nek!
Én érzem, még egy év mire túl leszünk a válságon!
4/18 árokpart válasza:
3-as Ezt hogyan érted? Azt szeretnéd, hogy örökre itt legyen a járvány vagy mit értesz ez alatt az őrültség alatt?
5/18 anonim válasza:
Lusta dögök nem akarnak tanulni és dolgozni. Remélem enni sem.
6/18 anonim válasza:
Sok demens meg küldi vissza a hülyeséget, hogy legyen 24 órás bezártság.
Menjen börtönbe, vagy ölje meg magát.
7/18 anonim válasza:
Én elfogadom, ha más nem úgy gondolja, mint én, - visszafelé ez az esetek igen túlnyomó hányadában nem szokott működni. Ettől függetlenül a vakcinával maszatolás nem fogja megoldani, - és főleg, viszonylag rövid időn belül nem fogja megoldani - a vírus helyzetet. Ami a megoldás lenne, arra a magyar, mint közösség, alkalmatlan - és a választási eredményekért reszketők sem eléggé tökösek ahhoz, hogy felvállalják. Így marad az ítélet napig maszatolás. Végül is van elég időnk arra, hogy végérvényesen haza vágjunk mindent.
8/18 anonim válasza:
Azért meglehet nézni hogy kiket zavar ez igazán: a seftelőket meg a prostikat általában. Mert nekik folyton úton kell lenni ugye.. Érdekes módon az átlag embert nem zavarja a korlátozás annyira csak ezeket a semmirekellő dögöket..
9/18 anonim válasza:
Én úszni akarok munka után te ostoba hányás és nem a boltban nyomorogni.
10/18 anonim válasza:
#9 Úszni akarsz persze... Akkor ússzál napközben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!