Ha a kormány konzultációt indít a nyitásról, mit fogsz válaszolni?
Még várjanak kb 2 hónapot.
Elég lesz onnantól is egy adag ebéden 2500, egy sörön 250, egy üdítőn 200 forintot nyerniük....
Marha szomorú látni hogy az antiszociális és a fosós kommandó ide is megérkezett. Nem kötelező menni az éttermekbe kajálni, ha drágálljátok, de ezzel kb azt mondjátok, hogy nem gond, hogy emberek százezrei munkanélkül marad és rengetegen pedig kénytelenek a kormányzati takarodó miatt hazaérni.
Semmi és senki nem akadályoz titeket, hogy a 4 fal közt éljetek miközben szépen elszállnak az évek felettetek, de vannak, akik nem ennyire ingerszegény életmódot folytatnak és mennének a társasággal ide-oda, vagy termekbe edzeni, stb.
"Marha szomorú látni hogy az antiszociális és a fosós kommandó ide is megérkezett. Nem kötelező menni az éttermekbe kajálni, ha drágálljátok, de ezzel kb azt mondjátok, hogy nem gond, hogy emberek százezrei munkanélkül marad és rengetegen pedig kénytelenek a kormányzati takarodó miatt hazaérni.
Semmi és senki nem akadályoz titeket, hogy a 4 fal közt éljetek miközben szépen elszállnak az évek felettetek, de vannak, akik nem ennyire ingerszegény életmódot folytatnak és mennének a társasággal ide-oda, vagy termekbe edzeni, stb."
Képzeld el, azt is szomorú látni, hogy akárhányszor kiáll valaki a korlátozás mellett, mindig idejön valaki oltogatni, mintha muszály lenne. Képzeld el, nem vagyok antiszociális, bár sokáig a szociális életem az egyetemi szakcsoportra korlátozódott, tudod az is szociális élet, csak a neten. Nehéz elképzelni ugye? Bár személyesen is találkoztam azóta, igaz nem olyan sokszor. Konkrétan a korlátozások óta a szociális életem pont hogy erősödött. Persze nektek mindig muszály beszólni. Azt elárulod nekem zsenikém, hogyha én pár hónapig akarok korlátozást, azalatt hogy mennek el felettem az évek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!