Szerinted mikor lesz nyitás?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok és jó lenne már be járni előadásokra, gyakorlatokra stb. Bulizni se tudok menni olvasni egész nap meg már uncsi.2021. febr. 6. 12:20
11/18 anonim válasza:
Akkor dolgozom. Színházba, moziba mennék, koncertekre, vagy csak sétálni stb. Helyette a maszkban kell fuldokolni és rohanni és hazavágni a gazdaságot.
Lehet haragudni vagy félni, de hónapkra vagy örökre bezárni mindent nem.
És bocsánat, hogy csúnyát írtam, de...
Egyébként a bűnözést ez nem fogja vissza, a prostik meg a netre költöznek.
12/18 anonim válasza:
Remélem mielött, hülyeség az egész lezárás.
13/18 árokpart válasza:
Ajajj a maffiára nem vonatkozik a kijárási tilalom őket nemhogy meg sem büntetnék, hanem a közelükbe sem mernek menni.
14/18 anonim válasza:
Amikor beoltatod magad. A korlátozások maradni fognak az oltáselleneseknek.
15/18 anonim válasza:
Az azért kifejezetten jó benne, hogy BP sosem volt még ilyen nyugis esténként :)
16/18 anonim válasza:
14: Tegnap az Europai Tanács jogerös határozatban mondta ki, hogy az emberi méltósággal összegyzetethetlen mindennü diszkriminációja azoknak, akik nem kívánjak magukat beoltatni. A döntés minden Eu-s tagállamra kötelezö.
17/18 anonim válasza:
Én arra élvezkedek, hogy a vendéglátósok nyomorognak meg nem nyithatják ki a kócerájukat , ellenben kaszinók nyitva lehetnem meg a multik. Nekem kettősmérce fétisem van.
18/18 anonim válasza:
Majdnem azt olvastam mikor lesz nyalás.XD Az asszony is folyton ezt kérdi, azt szoktam válaszolni, mikor lesz rendes vacsi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!