Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted mikor lesz nyitás?

Szerinted mikor lesz nyitás?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok és jó lenne már be járni előadásokra, gyakorlatokra stb. Bulizni se tudok menni olvasni egész nap meg már uncsi.
2021. febr. 6. 12:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%

Akkor dolgozom. Színházba, moziba mennék, koncertekre, vagy csak sétálni stb. Helyette a maszkban kell fuldokolni és rohanni és hazavágni a gazdaságot.

Lehet haragudni vagy félni, de hónapkra vagy örökre bezárni mindent nem.

És bocsánat, hogy csúnyát írtam, de...

Egyébként a bűnözést ez nem fogja vissza, a prostik meg a netre költöznek.

2021. febr. 6. 13:18
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Remélem mielött, hülyeség az egész lezárás.
2021. febr. 6. 13:18
 13/18 árokpart ***** válasza:
0%
Ajajj a maffiára nem vonatkozik a kijárási tilalom őket nemhogy meg sem büntetnék, hanem a közelükbe sem mernek menni.
2021. febr. 6. 14:53
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Amikor beoltatod magad. A korlátozások maradni fognak az oltáselleneseknek.
2021. febr. 6. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
Az azért kifejezetten jó benne, hogy BP sosem volt még ilyen nyugis esténként :)
2021. febr. 6. 21:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
14: Tegnap az Europai Tanács jogerös határozatban mondta ki, hogy az emberi méltósággal összegyzetethetlen mindennü diszkriminációja azoknak, akik nem kívánjak magukat beoltatni. A döntés minden Eu-s tagállamra kötelezö.
2021. febr. 6. 23:22
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
Én arra élvezkedek, hogy a vendéglátósok nyomorognak meg nem nyithatják ki a kócerájukat , ellenben kaszinók nyitva lehetnem meg a multik. Nekem kettősmérce fétisem van.
2021. febr. 7. 00:00
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
Majdnem azt olvastam mikor lesz nyalás.XD Az asszony is folyton ezt kérdi, azt szoktam válaszolni, mikor lesz rendes vacsi?:D
2021. febr. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!