Aki önként ment ki Angliába, az miért akar most mindenáron beleszólni a választásba?
Szerintem az sokkal gusztustalanabb, hogy olyan "honfitársunk" is szavazhat, aki nem is Magyarországon született, soha nem élt és adózott itt, ráadásul azokat szó szerint anyagilag megvesztegeti a Fidesz.
Aki itt született, de kivándorolt a nyomor miatt, és még nem vette fel egy másik ország állampolgárságát, az miért ne szavazhatna?
Mert azért vándoroltak ki, mert itthon nehezen tudtak megérni a fizetésükből, aminek bizony a vezéred is hibás azzal, hogy mesterségesen alacsonyan tartják a béreket, és abban bíznak, hogy egy új kormány munkájával javulnának az életkörülmények, ami miatt haza tudnának jönni.
Amúgy az erdélyiek, kárpátaljaikat, felvidékiek szavazatáról mit gondolsz? Ja, hogy ők fideszesek, szóval jöjjenek.
De unalmasak ezek a provokációk, amiket folytattok.
Aki sohasem volt Magyarországon, miért akar beleszólni? Mondjuk a nyelven kívül annyi köze az itteni dolgokhoz, mint nekem az osztrák helyzethez. Én legalább járok oda.
Ezen túl! azok a "honfitársak" rendelkeznek itteni családdal. Szülők, testvérek, gyakran házastárs és gyerekek. Egy ilyen rohadtul családbarát polgár azt merészeli mondani, hogy semmi közük?
Ja igen! Ők tudják, miért mentek ki. Szemben veled, akinek fogalma sincs. Lehet, hogy a könnyebb utat választották, lehet, hogy maradni kellett volna, ők azonban így döntöttek. Feltehetően néhány évtizednyi életükből nem kívántak egy kettőt fizikai nyomorban élni. Választották helyette alaki gyötrődést. És te akarod ezt megítélni. El kell gondolkoznom, ilyen antiszociális, nemzetellenes embernek van e joga szavazással beleszólni az én életminőségembe. Azt hiszem arra fogok jutni, hogy annyi se, mint egy hottentottának.
"Szerintem az sokkal gusztustalanabb, hogy olyan "honfitársunk" is szavazhat, aki nem is Magyarországon született, soha nem élt és adózott itt, ráadásul azokat szó szerint anyagilag megvesztegeti a Fidesz."
ez a legocsmányabb DK propaganda egyike
*köp*
Van, aki pénzt keresni megy x évre, és aztán itthon vesz ingatlanokat belőle, amikor hazajön.
Aki kint van, nem mind marad kint örökre, ezért nyilván befolyásolni akarják, hogy milyen országba fognak visszajönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!