Nem gáz, hogy már Dél-Afrikai Köztársaság szinten van a korrupciós mutató indexünk?
Figyelt kérdés
Befigyel már Afrika is.2022. jan. 30. 06:33
1/18 anonim 

válasza:

legyen gáz annak, aki egy ilyen nyilvánvaló ostobasághoz adja a nevét
2/18 anonim 

válasza:

Miért lenne gáz?! Azt az oroszoktól kapjuk világrekord áron! Nem értem!
3/18 anonim 

válasza:

Mo. előre megy, nem hátra.
Szerintem, ha egy Nemzeti Kanzultáció létrejönne, akkor a társadalom 97.89%-a egyetértene azzal, hogy bizonyos rétegnél ez lehetséges, de le is lenn egyből magyarázva, hogy ez nincs is úgy, ahogyan a társadalom gondolja...
4/18 anonim 

válasza:

Mondjuk ahol már a városházát is jutalékos rendszerben akarják eladni, és
a köztörvényes Bige korrumpálja az ellenzéket, ott nem lehet meglepődni semmin.
5/18 anonim 

válasza:

4-es! Kihagytad, hogy MZP nemátalakitó műtéteket akar végezni a gyerekmigránsokon az óvodákban! Szerintem ez jóval nagyobb probléma a városházánál! Miért nem akarod megmenteni a migráns gyerekeket?!
6/18 anonim 

válasza:

4: kicsit sem gondolkodsz el azon néha, hogy amit a fideszpropaganda 24 órában nyom, abból esetleg nem minden igaz, és csak politikai okokból hazudják?
7/18 anonim 

válasza:

6: Bige nyílt színen korrumpál, városháza ügyben pedig ott vannak a tanúvallomások és felvételek. Az, hogy a libsi propaganda ezt elhallgatja vagy tagadja, nem az én problémám.
9/18 anonim 

válasza:

"a Városháza ára 40 milliárd forint lenne, a jutalék pedig 10 százalék, amelyet a tanú és az izraeli fél képviselője is sokallt."
10/18 anonim 

válasza:

Azt hiszem ezzel a cikkel most földbedöngöltél minket libsiket! A mai Index-nél hitelesebb forrást nehezen találni! Talán csak az Origo, vagy a Pesti Srácok lehet nagyobb náluk! Igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!