Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi is úgy járnánk mint az...

Mi is úgy járnánk mint az Angolok, ha kilépnénk az EU-ból ?

Figyelt kérdés
Amikor Anglia komolyan elkezdte a kilépés folyamatát akkor Angliában lévő cégek sorra települtek át Hollandiába és Belgiumba. Volt olyan cég aki ezer milliár eurót vont ki. Nálunk is ez lenne , ha kilépnénk az EU-ból ?
2022. jan. 29. 19:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Ha ezek maradnak akkor lassan még románia is megelőz bennünket, ha a ballibsik lesznek akkor gyorsan előznek a románok.

CSak egyedül ha Torocskai lenne a miniszter elnök akkor lenne esély hogy valamire haladjunk.

Már a horvátok is tárgyalnak az euró bevezetésén, pedig mennyivel később jöttek be.

Ez szánalmas a magyarokra nézve.

2022. jan. 29. 21:46
 12/19 anonim ***** válasza:
12: ugyan mit csinálna Toro, ami felvirágoztatná a gazdaságot?
2022. jan. 29. 21:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta az egyik videójában, hogy Magyarországot tenné Európa éléskamrájává
2022. jan. 29. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

13: Mondani lehet, hogyan csinálná, az a kérdés, hogyan.

Másrészt manapság nem az agrárországok élnek jól, hanem a hitech országok, amik feltalálnak, fejlesztenek dolgokat.

2022. jan. 29. 21:59
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen, úgy olyan éhínség és elszegényedés, munkanélküliség lenne, mint Nagy-Britanniában.
2022. jan. 30. 00:49
 16/19 anonim ***** válasza:

"kilépnénk" ???

Már diszkréten megkértek rá.

Emlékszel mint a néppárt.

2022. jan. 30. 06:17
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Toroczkai már most is élelmiszer gyárat csinált és fog is csinálni.

Pedig még szinte semmi támogatást nem kapott.

Csak már az emberek elfelejtették hogy agrár ország lenne a kis hazánk, mert ezt sulykolták beléjük.

Bedolgozók lettünk, rabszolgája minden nemzetnek.

Mindent eladtak a rabló privatizációkor.

Az is borzalom hogy még a beton vasat se tudjuk megcsinálni, azt is kintről kell hozatni, mint bármi mást.

Miért kell nekünk brazil csirkét enni??

2022. jan. 30. 08:10
 18/19 A kérdező kommentje:

#17 Ezt most találtam egy másik kérdésnél ami a Mi Hazánkról szól.

"Nekem az a bajom a Mi Hazánkkal, hogy valamilyen szinten tiszta SZDSZ. Ők is megígérték a csillagos eget is, hogy nem győzzük majd kerülgetni a Svájciakat akik akarnak hozzánk jönni dolgozni akkor jó lét lesz. De nem így lett. Nekem ez a mese kategória.

Egy üzemet csináltak eddig Ásotthalomnál. Én néztem a videóját ahol végig veszi , hogy mit hogyan akar és miért.

Én nem tudom mennyire konzultáltak közgazdászokkal de a realitás az az , hogy ő hiába akarja, hogy lássuk el magunkat ez a globalizált világban így nem lehet. Van egy ismerősöm aki a Győrikeksznél dolgozik és ő szokta mesélni, hogy milyen nehéz alapanyagot szerezni, mert egy szar évben jön a német és felvásárolja. Egyszerűen rá alkud a magyarra. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Be lehet rendezkedni egy olyan fajta önellátó gazdaságra, mint amit Putyinék csinálnak de meg is lehet nézni annak mi az eredménye. Csak nekünk nem lenne nyersanyagunk ahhoz, hogy túl éljük. Meg nekem az tetszett amikor mesélte a tanyasi világ szépségeit , hogy az mennyi munkát adott meg milyen jó lesz az majd nekünk ha az újra visszajön. Azt az ember tudja , hogy 2021-et írunk ? A régi rendszerekben lehet sok munka volt amikor még kézzel csináltak mindent de lassan ott tartunk , hogy jönnek az önvezető traktorok. Automata locsoló rendszerek vannak, drónokkal permeteznek. Már nem kell 100 meg 100 ember , hogy kapáljanak

Meg mondta a turizmus mint másik nagy húzó ágazat. mesélte, hogy Szingapúrba évi szinten milyen sok turista van és ez szerinte a közbiztonságnak köszönhető. Szerintem inkább a klímának, hogy ott télen nyáron jó idő van. Nem véletlenül Spanyolországba mennyek a turisták és nem Norvégiába. Tehát nekünk a klímánk az annyira nem ideális a turisztikának mint olyan kiemelt szektornak. Maximum nyáron esetleg ősszel de télen meg tavasszal ami lassan nincs is akkor annyira nem."

2022. jan. 30. 09:29
 19/19 anonim ***** válasza:
beindulna a farhátturizmus
2022. jan. 30. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!