Árokpart kérdése:
Miért hajtogatják itt sokan, hogy ha kilépnénk az EU-ból akkor bajban lennénk?
Figyelt kérdés
2001 tavaszán fősulis voltam ez jóval az EU előtt volt és sokkal jobb volt az élet Magyarországon mint most. Akkor miért hülyéznek le sokan és hajtogatják, hogy igenis tönkre mennénk EU nélkül mikot az EU előtt sem voltunk közel sem tönkre menve sőt. Más érti ezt a csak azért is mentalitást, hogy aki élt akkor annak próbálják megmagyarázni, hogy hogyan és miképpen volt akkor.2021. máj. 9. 15:49
1/14 anonim válasza:
Az feltűnt, hogy 2001 tavasza óta eltelt húsz év? Lehet, hogy az alatt néhány dolog megváltozott.
2/14 anonim válasza:
Mert fideszesek,akik
ugye krumpli-és eu segély függők, ebből kifolyólag önmagukban életképtelenek is.
3/14 anonim válasza:
Remélem a CAP-ról küldtek trollkodni, mert ennyire naív és tudatlan nem lehetsz...
4/14 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom éltem akkor és onnan tudom.
2021. máj. 9. 15:58
5/14 anonim válasza:
Mi is... Mégse okoljuk az EU-t azért, mert 89 óta 2 rablóbanda lopja szét az országot...
6/14 anonim válasza:
Azért lennénk bajban, mert akkor a Fidesz oligarchái, és a fidesz-családok nem tudnának meggazdagodni a többi EU állampolgár (német, svéd, finn, holland emberek dójából), és a mi pénzünkből kellene még többet lenyúlnia.
7/14 anonim válasza:
Részben az utolsó megválaszolta. Noha a belügybe nem szólhat bele az EU, azért pár dologban igenis Orsósék körmére tud nézni. Ezért van még némi demokrácia.. mondjuk én évek ót aléptem abból a posványból, de vicc, hogy a sok birka éhen döglik mrg pusztul el a járványban, de ígyis Orsósra szavaz...
8/14 anonim válasza:
5) nem okoljátok és nem is tesztek ellene semmit.
9/14 anonim válasza:
Honnan tudod, kedves 8-as? Névtelenül beugatni, ismeretlenül? Intelligens, ősi magyar népszokás. Megsúgom, rohadtul ki akarnak csinálni, ellehetetleníteni, mert oknyomozó riport sorozatot írtam a fidesz és a 90-es évek maffialeszámolási ügyeiről. Nem mindenki fotelhuszár.
10/14 anonim válasza:
Mert elég durván összefonódott a gazdaság. Mintha sziámi ikreket akarnál szétválasztani, csak ugye Magyarország jóval kisebb mint az EU, szóval mi rosszabbul járnánk de azért az EU se járna jól mivel Románia és Bulgária leszakadna az EU többi részéről, például. De szerintem hülyeség volt belépni, mert 2004 előtt jobban fejlődött az ország, a gazdaság, a GDP mint utána, az EU semmilyen gazdasági biztonságot nem adott (lásd 2008-as válság), csak "láncba verte" az országot. Az autógyárak, a multik is előtte települtek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!