Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nah mit szóltok, egyes pletyká...

Nah mit szóltok, egyes pletykák szerint Trump Elnök Úr márciusban hazánkba látogat?

Figyelt kérdés

már a jelenlétével is hatalmas kampánysegítség lenne a jobboldal számára, ez lenne ám az igazi overkill a moslékkoalának

[link]

2022. jan. 29. 04:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 anonim ***** válasza:

"Amikor a "vita" partner a

másik stílusán lovagol és nem a témára koncentrál, az az érvtelenség legordítóbb jele."

Mintha ezt már valahol láttam volna, hol is kezdődött ez az egész, ja igen a " kövi " szónál... Akkor most olyat felhozol amit pont megtettél? ( Én meg csak mellékesen jegyeztem meg, hogy én képes vagyok trágár kifejezések nélkül beszélni, de jó tudni, hogy ez is része az ékes nyelvnek.... )

Arról meg nem tehetek végképp ha a " nagy arc " számodra az, hogy simán említettem már a legelején pár tényt. Aztán mindig ugyanoda mész vissza a számokhoz, és hiába írom le kismilliószor, hogy válogass kedvedre és nézz arányokat, hogy mennyi rövidítést találsz, de eddig nem sikerült eljutni.

Most akkor mégis mit lehet erre még mondani, ha direkt próbálod úgy kiforgatni a dolgokat, hogy nehogy elfogadd azt ami van.

A nyelv fejlődik. Pont. Ha nem így lenne, még mindig úgy beszélnénk mint a középkorban. Pont.

A fejlődés egyik ága az amit az interneten használnak az emberek. Pont. Ezt főként az egyszerűsítés és a gyorsabb gépelhetőség miatt teszik. Pont.

Most komolyan mi van ezen még annyira érthetetlen dolog? Kismilliószor leírtad, hogy " bzis " mondtam ok, ez egy vélemény, a másik meg egy folyamat, és nem fog azért megállni, mert van akinek nem tetszik.

2022. jan. 31. 09:16
 92/123 anonim ***** válasza:
100%

"Mintha ezt már valahol láttam volna, hol is kezdődött ez az egész, ja igen a " kövi " szónál... Akkor most olyat felhozol amit pont megtettél?"

Hát, nem nyert.

Vagy netán ott épp egy vitában voltunk egymással, amire érv helyett ezt mondtam?

Nem. A vitának épp a tárgya volt a bzis szóhasználat.

2022. jan. 31. 09:35
 93/123 anonim ***** válasza:
Na és arra meg is kaptad magyarázatként, hogy amit " bzisnak " tartasz az rövidítés, és praktikussági okokból van használva.
2022. jan. 31. 09:38
 94/123 anonim ***** válasza:
74%

Hú b+...

Az ugye megvan, hogy amit most csinálsz, azt terelésnek hívják?

Többség ember, többség! Ez volt az, amiből ez az eleinte vitának tűnő szarpofozás elindult! Mert te arra hivatkoztál, hogy a többség így beszél. Erre kértem valami alátámasztást, ami helyett nekiálltál netes felületekre mutogatni, s teszed azóta is, fel nem fogva, hogy az a te állításodat nem támasztja alá, mert arra csak a számok alkalmasak. Azóta a Földet megkerültük már a szófosással és semmi érdemi elmozdulás nem történt annak irányába, hogy felfogd: nem beszélhetsz többségről szubjektív benyomás alapján, mérés nélkül.

És mint kiderült, vitázni sem tudsz.

Ennél többet nem tudok már hozzátenni, minden lényeges dolgot leírtam, mindent elkövettem, hogy felfogd, miről is szólt (volna) ez a "vita. Ha ez is kevés, akkor reménytelen.

Szép napot!

2022. jan. 31. 09:56
 95/123 anonim ***** válasza:
53%

Arra nem tehetek hogy képtelen vagy arra amit kismilliószor javasoltam, mert odáig vagy a számokért, ahogy írtam akár meg is számolgathatod, írtam még más honlapra sem kell menned.... Most komolyan, ha képtelen vagy rá, akkor megint mit csináljak, menjek oda hozzád, és segítsek számolgatni, és irogassuk egy kockás füzetbe?

Akkor hol is a terelés, hányszor kell leírni, hogy tessék ott van, és sosem írtam egyetlen számszerű adatot, mert arányokról beszéltem.

De arról nem tehetek ha nincs kedved vagy nem is akarod venni a fáradtságot és körbenézni. Pedig még abban is segítettem, hogy melyik korcsoportoknál fogsz nagyobb arányt találni és hol kisebbet.

2022. jan. 31. 10:07
 96/123 anonim ***** válasza:
49%

"és sosem írtam egyetlen számszerű adatot, mert arányokról beszéltem."

Megalapozott arányokat sem tudsz máshogy megállapítani, csak matematikailag. Ezt magyaráztam.

Ha teszel egy alaptalan állítást, ne mástól várd a bizonyítást!

[link]

2022. jan. 31. 10:39
 97/123 anonim ***** válasza:
Linkeld be meg 22x ugyanazt. Ott a bizonyíték leirtam hol nezheted meg előbb írtam mit vársz henjek oda és segítsek nézegetni vagy mit?
2022. jan. 31. 11:19
 98/123 anonim ***** válasza:
Abba meg már ne menjünk bele h arányokat a matematika sem csak úgy fogad el hogy pontosan 44.68% hanem tudod lehet arányokat is nézni de írtam ha szeretnéd szamolgasd. De ha nincs kedved hozzá akkor még ne írd h nem így van ott van még hozzá a wikis segédlet is h mit lehet beleszamolni és mit nem.
2022. jan. 31. 11:23
 99/123 anonim ***** válasza:
49%

"Linkeld be meg 22x ugyanazt"

Nem ugyanazt linkeltem. A bizonyítási kényszer hárítását linkeltem, amit folytatólagosan alkalmazol. A mellébeszéléssel karöltve.

"Abba meg már ne menjünk bele h arányokat a matematika sem csak úgy fogad el hogy pontosan 44.68%"

Aha... Meséld el nekem, hogy számolás nélkül hogy állapítasz meg arányokat? Mi alapján tudod meghatározni, hogy melyik a több, melyik a kevesebb?

Ennyire ne legyél már sötét..

2022. jan. 31. 11:29
 100/123 anonim ***** válasza:
Amennyi energiát ebbe beletolsz rég megteheted volna... Amúgy segítsek. Mondjuk fogsz egy random kérdést csak h egyszerűek legyünk fogod el nézegetem a válaszokat és ha látod hogy pl minden 5 válaszolbol általában 3 bán van vmi ami beleesik ebbe a dologba akkor ebből már tudod hogy jé nagyjából 60% az arany abban a példában. Aztán ha egyenként megszamolod lehet pontosan 62 vagy 58 lesz de ha ez a vágyad akkor számold pontosan. Szóval ebbe kár belekotniert meg lehet anélkül is becsülni hogy tizedes pintossaggal megszamolod. Na van kérdés még vagy mi lesz a kövi belekotes?
2022. jan. 31. 11:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!