Sok Összefogás párti miért hívja szektás, agymosott stb. -nek a Fidesz szavazókat? Nem lehet normálisan politizálni pocskondiázás nélkül, simán a programok versenyeznének a másik ócsárlása nélkül?
Pl. aki MZP-t is meggyilkolná. A legutóbbi békemeneten volt ott.
#11 Az az öregasszony akkora egy idióta lehetett.
De szerinted ha én végig mennék kamerával egy ellenzéki felvonuláson és megkérdeznék 100 embert, nem találnék olyat aki hasonlót mondana?
Ez ugyanolyan propaganda ami ellen ti mindig nyomultok, nem értem hogy nem veszitek észre. Egy öregasszony véleménye nem egyenlő a Fideszesekkel.
- 4100 milliárd forint államadósság
- Romokban lévő egészségügy
- Katasztrofális oktatás
- EU-s pénzek megvonása a jogállami aggályok miatt
- Haverkodás Putyinnal, a háborús uszítóval
- Kommunista egyetem építése a kínaiaknak
- Horrorhitel a Budapest-Belgrád vasútvonalra
- Paks 2 körüli mutyik
- Völner-ügy
- Ellenzékiek illegális lehallgatása
- Lakhatási válság
- 27 százalékos ÁFA, ami a legmagasabb Európában
- Kihasználatlan stadionok, nulla sportszakmai siker (sose lesz az NB1 Premier League-szint)
- Az ország kiárusítása a haveroknak
- Korrupció
- Kommunista belenyúlás a szabadpiacba
Amúgy, amikor nyáron a vihar után kisüt a nap, és szivárvány keletkezik, akkor az liberális provokáció? Mekkora egy tetű liberális a természet.
Mondjuk valamilyen szintű belenyúlás kell a piacba időközönként, különösen mikor válság van és mint hogy globalizálttá vált a piac...1929-33 között is beavatkoztak a válság megállítása érdekében az államok, úgy hogy megrendelőként léptek fel és ezzel bukott meg a láthatlan kéz elve...
és pl a kommunista államok is kisérleteztek időközönként állam által ellenőrzött piacgazdasággal... NEP és Új Gazdasági Mechanizmusra gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!