Vajon a baloldal és szavazói mikor jönnek rá hogy a fidesz szavazók pocskondiázásával semmire se jutnak?
[link] Barátaid.
Amúgy meg "ti" gúnyolódtok, hőbörögtök itt tegnap óta, Dunába lövetéssel, stb. viccelődve.
Van pár normális fideszes ismerősöm, lehetne az ő példájukat is követni. Bár úgy látszik ide a fideszesek legalja jár trollkodni, tisztelet a kivételnek. Egy nem baloldali.
Megint teljesennyilvánvalóvá vált, hogy igenis a fidesz-szimpatizánsók a rejtőzködők, akik nem akarják kitenni magukat a hisztis, acsarkodó ballib véleményterrornak: egyetemen, akadémián, munkahelyen, lakótömbben, rokonságban stb...
Egy tajtékozó, hangos, agresszív kisebbség uralja a diskurzust, és soha-soha-soha nem kérdeznek, csak osztják az észt, nem vitatkoznak, csak vádaskodnak.
És sajnos ezeken a szinteken minden pártot képvisel valaki...
Jó kérdés, szerintem most mind az emberek, mind az uszító tartalmakat gyártó médiák elgondolkozhatnak rajta, hogy lehet nem az ész nélküli fröcsögés és ferdítés volt a legjobb megoldás politikai szempontból.
Megosztott az ország, és ez nem feltétlen az emberek hibája.
Mikor az ilyen Index meg 444 és társai azt tolják nonstop, hogy magyarnak lenni bűn, szégyen, és mennyire szar itt minden, akkor idővel ez beleég az emberek agyába.
Nem tudom, hogy régen is ennyi magyar gyűlölő volt, vagy csak mostanában lett ez ekkora divat, de elkeserít hogy a különböző netes platformokon a komment szekciókban milyen nagy magyarellenesség van.
Azt sem tudom, hogy ez mind a médiának köszönhető, vagy egyszerűen a magyar ember mindig ilyen megkeseredett és savanyú lesz.
Soha nem szidtam egy ellenzéki embert sem, és ahogy elnéztem mindig azok ócsároltak, gyűlölködtek a másikkal, akik Fidesz ellenesek voltak.
EZ azért elég sokat elárul, szerintem.
Nem tanultak belőle az előző 8 évben sem, most is ugyanazt foltatják tovább, csak még hangosabban.
Elég csak megnézni az éjfél óta született válaszokat a kérdéseknél, a csalódott ellenzékiek a csaláston, oroszok behívásán át a mucsai falusiakról, nyuggerekről és miden egyébről éppen úgy fröcsögnek, mint korábban.
Kit érdekel?
Most mit akarsz itt, alkupozícióban képzeled magad? Hogy ha majd szépen szólok hozzád és kinyalom neked, akkor majd nagylelkűen az én pártomra szavazol? Ez legyen a demagóg politikusok dolga, ne az enyém.
Felőlem olyan gazembereket szavazol meg te, meg az egész ország amilyeneket akartok, én úgyis sem sokáig leszek itt, nem várom meg, amíg a hülyeség visszaüt. Ha neked úgy kell könyörögni, hogy észrevedd, hogy kilopják a szemed, akkor meg is érdemled, meg azt is hogy elhordjanak mindennek, amit leírtál.
Most menjél, durcizzál, és 4 év múlva szavazz megint a Fideszre. Jól megmutatod nekem.
Szerintem #8 szépen megmutatta a válszt:
nem jönnk rá.
Szerintem #9 is szépen megmutatta a választ:
Nem jöttök rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!