Mit szóltok hozzá, hogy még a Kongói Demokratikus Köztársaságban, a világ legszegényebb országában is sokkal jobbak az utak mint itt?
Ezen a képen ha valaki kinagyítja szemmel láthatóan szép sima az út, szemmel láthatóan a festék nincs elkopva rajta, és ha valaki nagyon alaposan megnézi és jó a szeme, egy teljesen korrekt módon rendbe tett, betömött kátyút is felfedezhet.
Nálunk itt Orbanisztánban mikor teszik rendbe a kátyúkat az utakon? Soha napján kiskedden, legfeljebb akkor ha az egyik stróman nyaraló villájához vezet közvetlenül.
A frissen húzott asztalt Magyarországon is ilyen.
Onnan látszik,hogy frissen húzott,hogy még nem kopottak az útburkolati jelek.
Én is baromira elégedetlen vagyok Orbánnal, de azért nem süllyedek idáig. Ez az a szint, amivel a Fidesz járatja le Karácsonyt, egy bizonyos szint felett meg nem megyünk egy bizonyos szint alá... Akkor már mondhatnék egy rahedli dolgot, hogy a vonatkésésekért Orbán a felelős, ami bizonyítja, hogy alkalmatlan... (hahahaha)
Visszatérve:
Nézted már a kép bal alsó sarkát?! Van ott kátyús út is.
Nem örülök neki hogy nálunk ilyen rosszak.
Azt tudom hogy Magyarország mindig híres volt a rossz minőségű útjairól.
Akár 10,20,30,40 éves is.
ma 10:06
"Utak karbantartasa Onkormanyzati hataskor >>> tessek a polgarmesteri hivatalban reklamalni :)"
Az országútaké is?! Azok az igazán durvák! Kinél reklamálsz amiatt?
Kongó (Dem. Közt.) pont nem, de Afrika délebbi része elég jó. Még a Mugabe által lezüllesztett Zimbabwe is!
(Barnabas Sibusiso Dlamini zokniban halt meg.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!