Engedélyeznéd a nem hetero párok számára az örökbefogadást?
hidegen hagy
akik habzó szájjal fröcsögnek bármelyik oldalon, azok mind felültek a homoszexuális propagandának, és azt hiszik van annyi meleg pár, hogy legyen ennek a kérdésnek jelentősége
Én itt inkább ember és ember között tennék különbséget és nem hetero és meleg között.
Van olyan hetero pár akik nem alkalmasak a gyereknevelésre.
Műsorban láttam olyan meleg párt akikre azt tudtam mondani, hogy aranyos család(a műsor nem erről szólt, csak a részek végén időnként mutatták a gyerekeket is), de sajnos olyan meleget is láttam aki kijelentette, hogy ő e szerint szeretne nevelni a gyerekeket, a hetero család tabunak számít.
Ezt a két példát csak azért írtam le, hogy miért tennék ember és ember között különbséget.
University of Massachusetts egyetem kutatói sok éves vizsgálat utén sem találtak homoszexualitásra utaló gént.
A kutatásokból arra következtettek, hogy elsősorban a szociális körülmények befolyásolják a nemi identitást.
Már csak ezért is: nem.
Engedélyezném egy hetero ember is lehet rossz szülő szóval lehet hogy épp egy meleg is jó lenne
Persze nem mindegyiknek való a szülőség de ez ugyanugy igaz egy heterora is
Teljes mértékben engedném. Mert igen is, ők is egy pár. És nem csak ezt, hanem a házasságot is engedélyezném nekik itt magyarországon. Mert joguk van hozzá.
És semmi köze a körülménynek ahhoz,hogy valaki meleg lesz e vagy nem.
Inkább legyen egy szerető meleg családnál mint egy alkoholista anyánál vagy egy drogos apánál.
Itt nem azt mondom hogy a melegek jobbak stb. hanem csak azt hogy attól még hogy férfiből és nőböl áll egy pár nem biztos hogy jobb szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!