Mit váltana ki az emberekből az, ha egy olyan kormányunk lenne, akik engedélyeznék a meleg házasságot, és a melegek örökbefogadását?
Nagyon megsajnáltam ezt az Osváth Zsoltot úgy, hogy én nem is vagyok meleg, de nagyon beteg a jobboldali emberek gondolkozása abban a tekintetben, hogy azt hiszik, hogy a melegek örökbe fogadása miatt a gyerek torzult személyiségű lesz. A jobboldalt átlehetne nevezni konteó oldalnak. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy a melegpároktól a gyerek tönkre lenne téve és bebuzulna. Ez hülyeség. Attól megy tönkre a gyerek egészsége, hogyha erőszakos, alkholista szülők nevelik. Ennyit erről a híres Isten, haza, család hülyeségből. Esküszöm heteróként ez felkúr idegileg. Eskü én népszavazás nélkül bevezetném a melegházasságot, a melegek örökbefogadását, és ráadásul a könnyű drog fogyasztást is. Egy gyerek ne árvaházba nőjön fel, hanem igenis, fogadják örökbe őt.
Ha miniszterelnök lennék nem érdekelne az a sok árpádsávos rongyot viselő iq betyár, max rohamrendőröket küldenék rájuk. Popcornal nézném, hogy a mondjuk a mi hazánk, hogy hőzöngene. Érdekes más országokban működik normálisan az örökbefogadás, és az erőszak teszi tönkre a gyereket, nem az, hogy két ugyanolyan nemű emberek nevelik.
Nem kerülne kormányra ilyen párt.
Ennyi.
Egyébként jelenleg a lehetőség meg van rá, hogy a meleg pár egyik fele magán emberként, mint egyedülálló szülő fogadjon örökbe, és így ketten nevelhetnek gyereket.
Viszont itt nem az örökbefogatüdó szülő párjához kerül autómatikusan a gyerek, ha meghal a szülő.
Statisztikailag meleg pároknál jobb esélyei vannak a gyereknek, mint az árvaházban, bár itt meg kell említeni, hogy ha picivel is de kevésbé sikeresek a melegek álltal felnevelt gyerekek, mint a hagyományos családban nevelkedettek.
Szerintem nyugodtan fogadhatnának örökbe párként is.
A melegházasság a liberális szubkultúra akarata.
Ennyi erővel a migránsokat is belehetne telepíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!