Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit váltana ki az emberekből...

Mit váltana ki az emberekből az, ha egy olyan kormányunk lenne, akik engedélyeznék a meleg házasságot, és a melegek örökbefogadását?

Figyelt kérdés

Nagyon megsajnáltam ezt az Osváth Zsoltot úgy, hogy én nem is vagyok meleg, de nagyon beteg a jobboldali emberek gondolkozása abban a tekintetben, hogy azt hiszik, hogy a melegek örökbe fogadása miatt a gyerek torzult személyiségű lesz. A jobboldalt átlehetne nevezni konteó oldalnak. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy a melegpároktól a gyerek tönkre lenne téve és bebuzulna. Ez hülyeség. Attól megy tönkre a gyerek egészsége, hogyha erőszakos, alkholista szülők nevelik. Ennyit erről a híres Isten, haza, család hülyeségből. Esküszöm heteróként ez felkúr idegileg. Eskü én népszavazás nélkül bevezetném a melegházasságot, a melegek örökbefogadását, és ráadásul a könnyű drog fogyasztást is. Egy gyerek ne árvaházba nőjön fel, hanem igenis, fogadják örökbe őt.

Ha miniszterelnök lennék nem érdekelne az a sok árpádsávos rongyot viselő iq betyár, max rohamrendőröket küldenék rájuk. Popcornal nézném, hogy a mondjuk a mi hazánk, hogy hőzöngene. Érdekes más országokban működik normálisan az örökbefogadás, és az erőszak teszi tönkre a gyereket, nem az, hogy két ugyanolyan nemű emberek nevelik.

2020. okt. 19. 18:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%

Nem kerülne kormányra ilyen párt.

Ennyi.

2020. okt. 19. 19:09
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Én speciel qurvára leszarnám.
2020. okt. 19. 19:09
 3/20 anonim ***** válasza:
38%
Dehogynem. Csak te fiatal vagy még, és buta. Benyaltad a libsi propagandát. Egyébként gyermekekért sorban állnakba normális házaspárok is. Ők azért előbbrevalóbbak.
2020. okt. 19. 19:10
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Jelenleg még túl sok a homofób ebben az országban. Sajnos.
2020. okt. 19. 19:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Jó lenne. Pedig nem vagyok összegfogás párti, és tök jó lenne, hogyha megalakulna egy harmadik út. Nem normális az, hogy ilyen konteós hülyeségek uralkodnak, és a kereszténységet is arra használják fel, hogy igazolja ezt a beteg konteóikat. Milyen érdekes az is, hogy Kaleta Gábor pedofil ügye az rendben van csak ejnye bejnyét kapot, de az, hogy meseország mindenkié könyvet forgalmaznak az már nincs rendben. Mert az állítólagos szent konzervatív értéket veszélyezteti, és mindenki bebuzulna, áááá mind meghalnánk, és az iszlám fog itt uralkodni. Ennyire lehet komolyan venni ezt a nép nemzethy gicces konzervatív jobboldalt.
2020. okt. 19. 19:15
 6/20 A kérdező kommentje:
#3 Te megy benyaltad a nép nemzethy konzervatív propagandát. Kvittek vagyunk!
2020. okt. 19. 19:16
 7/20 anonim ***** válasza:
24%
Dehogy vagyunk kvittek kisfiam. Ha majd felnőtt~l, megérted. Nézz kevesebb retekklubbot.
2020. okt. 19. 19:19
 8/20 Molyember ***** válasza:
83%
Most még a dühös résznél tartasz, mert rájöttél, hogy hülyének nézik az embereket, hülyeségeket mondanak nekik, ők meg elhiszik, aztán mondják utánuk. Ezután jön majd az elkeseredés, amikor rájössz, hogy csak a hülyéket lehet hülyének nézni, ebből adódik, hogy nálunk igen sok a hülye. És semmit sem tehetsz ellenük. Vagy beletörődsz, vagy lelépsz innen. Ők maradnak, és utasítástól függően hol migránsoznak, hol brüsszeleznek, hol bziznak. De nem pénzért, nehogy azt hidd, ők tényleg elhiszik, amit mondanak. Őrület, nem? :D
2020. okt. 19. 19:25
 9/20 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként jelenleg a lehetőség meg van rá, hogy a meleg pár egyik fele magán emberként, mint egyedülálló szülő fogadjon örökbe, és így ketten nevelhetnek gyereket.

Viszont itt nem az örökbefogatüdó szülő párjához kerül autómatikusan a gyerek, ha meghal a szülő.

Statisztikailag meleg pároknál jobb esélyei vannak a gyereknek, mint az árvaházban, bár itt meg kell említeni, hogy ha picivel is de kevésbé sikeresek a melegek álltal felnevelt gyerekek, mint a hagyományos családban nevelkedettek.

Szerintem nyugodtan fogadhatnának örökbe párként is.

2020. okt. 19. 19:31
 10/20 anonim ***** válasza:
21%

A melegházasság a liberális szubkultúra akarata.

Ennyi erővel a migránsokat is belehetne telepíteni.

2020. okt. 19. 19:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!