Mit váltana ki az emberekből az, ha egy olyan kormányunk lenne, akik engedélyeznék a meleg házasságot, és a melegek örökbefogadását?
Nagyon megsajnáltam ezt az Osváth Zsoltot úgy, hogy én nem is vagyok meleg, de nagyon beteg a jobboldali emberek gondolkozása abban a tekintetben, hogy azt hiszik, hogy a melegek örökbe fogadása miatt a gyerek torzult személyiségű lesz. A jobboldalt átlehetne nevezni konteó oldalnak. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy a melegpároktól a gyerek tönkre lenne téve és bebuzulna. Ez hülyeség. Attól megy tönkre a gyerek egészsége, hogyha erőszakos, alkholista szülők nevelik. Ennyit erről a híres Isten, haza, család hülyeségből. Esküszöm heteróként ez felkúr idegileg. Eskü én népszavazás nélkül bevezetném a melegházasságot, a melegek örökbefogadását, és ráadásul a könnyű drog fogyasztást is. Egy gyerek ne árvaházba nőjön fel, hanem igenis, fogadják örökbe őt.
Ha miniszterelnök lennék nem érdekelne az a sok árpádsávos rongyot viselő iq betyár, max rohamrendőröket küldenék rájuk. Popcornal nézném, hogy a mondjuk a mi hazánk, hogy hőzöngene. Érdekes más országokban működik normálisan az örökbefogadás, és az erőszak teszi tönkre a gyereket, nem az, hogy két ugyanolyan nemű emberek nevelik.
A meleg házasság mellet vagyok, de te messze túl szélsőségesen gondolkkodsz.
Semmi köze a mai kereszténységnek a középkorihoz, jelenleg senkinek a halálát nem okozza.
1. Házasság helyett ott van a bejegyzett élettársi kapcsolat.
2. Jelenleg is fogadhat örökbe meleg személyek gyereket. Csupán nem családként, hanem egyénileg. Igaz, így a hetero családok előnyben vannak részesítve örökbefogadásnál. De mondj egy érvet, hogy ez miért nem a gyerek érdeke. Egy gyerek se marad azért árvaházban, mert a melegek családként nem fogadhatnak örökbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!