Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit váltana ki az emberekből...

Mit váltana ki az emberekből az, ha egy olyan kormányunk lenne, akik engedélyeznék a meleg házasságot, és a melegek örökbefogadását?

Figyelt kérdés

Nagyon megsajnáltam ezt az Osváth Zsoltot úgy, hogy én nem is vagyok meleg, de nagyon beteg a jobboldali emberek gondolkozása abban a tekintetben, hogy azt hiszik, hogy a melegek örökbe fogadása miatt a gyerek torzult személyiségű lesz. A jobboldalt átlehetne nevezni konteó oldalnak. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy a melegpároktól a gyerek tönkre lenne téve és bebuzulna. Ez hülyeség. Attól megy tönkre a gyerek egészsége, hogyha erőszakos, alkholista szülők nevelik. Ennyit erről a híres Isten, haza, család hülyeségből. Esküszöm heteróként ez felkúr idegileg. Eskü én népszavazás nélkül bevezetném a melegházasságot, a melegek örökbefogadását, és ráadásul a könnyű drog fogyasztást is. Egy gyerek ne árvaházba nőjön fel, hanem igenis, fogadják örökbe őt.

Ha miniszterelnök lennék nem érdekelne az a sok árpádsávos rongyot viselő iq betyár, max rohamrendőröket küldenék rájuk. Popcornal nézném, hogy a mondjuk a mi hazánk, hogy hőzöngene. Érdekes más országokban működik normálisan az örökbefogadás, és az erőszak teszi tönkre a gyereket, nem az, hogy két ugyanolyan nemű emberek nevelik.

2020. okt. 19. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Egy meleg párnál sokkal jobb helye van egy gyereknek szerintem mint pl. egy mélyen vallásos családban ahol tényleg átmossák az agyát. Ha megnézzük a vallás jóval több ember halálát okozta mint a homoszexualitás.
2020. okt. 19. 19:39
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

A meleg házasság mellet vagyok, de te messze túl szélsőségesen gondolkkodsz.

Semmi köze a mai kereszténységnek a középkorihoz, jelenleg senkinek a halálát nem okozza.

2020. okt. 19. 19:43
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

1. Házasság helyett ott van a bejegyzett élettársi kapcsolat.

2. Jelenleg is fogadhat örökbe meleg személyek gyereket. Csupán nem családként, hanem egyénileg. Igaz, így a hetero családok előnyben vannak részesítve örökbefogadásnál. De mondj egy érvet, hogy ez miért nem a gyerek érdeke. Egy gyerek se marad azért árvaházban, mert a melegek családként nem fogadhatnak örökbe.

2020. okt. 19. 19:52
 14/20 anonim ***** válasza:
22%
Az a baj hogy ott kezdodik hogy eleve Nem kene másoktól elvenni az alapvető jogaikat csak azért mert nem azt szeretik amit te....eleve nem kene hogy kérdés legyen ez az egész ....
2020. okt. 19. 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
Belőlem örjöngést.
2020. okt. 19. 20:52
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Lenne megint b u z i verés,mint a 80-as években.
2020. okt. 19. 20:55
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem mindig is lesz, nem kell ahhoz 80 as évek.
2020. okt. 19. 20:56
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem az emberek nagy része meg simán lexarná, vagy most olyan sok vizet zavar, hogy valahol összeházasonak? Én nem nézegetem őket, ha meg nekik jobb, hát csinálják. Jobb mint a felvonulás.
2020. okt. 19. 22:39
 19/20 anonim ***** válasza:
46%
Neki van igaza, nekem aztán mindegy, hogy örökbefogadnak vagy se. Csak rendesen fizessen a főnököm.
2020. okt. 19. 23:45
 20/20 anonim ***** válasza:
20%
Belőlem emigrálást
2020. okt. 20. 07:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!