Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha sikerül Putyinnak kibulizni...

Ha sikerül Putyinnak kibuliznia, hogy Magyarország ne legyen NATO tag, akkor ki lesz a golyóálló mellénye Ausztriának?

Figyelt kérdés

Ausztria sem NATO tagállam, de csak azért, mert úgymond megteheti. Tehát ő megtehette azt, hogy egy független diplomáciai, jóléti állam legyen itt Európa közepén, Bécs egy nagyon kiemelkedő diplomáciai világváros. Ők megtehették azt, hogy függetlenek maradjanak, és ne függjenek senkitől, és egy ilyen Svájc-light ország legyenek.

Igen ám, de ehhez kellettünk mi is. Mármint, hogy mi NATO tagként, egy esetleges háborús konfliktus esetén, itt zajlott volna le nálunk a csata, a mi országunkat verték volna, lőtték volna szét, és mi szívtuk volna meg, ők érintetlenek és diplomaták maradtak volna. Tehát mi voltunk a golyófogó, az emberi védőpajzs.

Ha ez a pajzs megszűnik, akkor nem lesznek bajban?

2022. jan. 26. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Mi fogjuk akkor lerohanni a kígyó sógorékat.
2022. jan. 26. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Gyerekek, nincs itt semmi probléma.

Már tanulom az oroszt, meg a kínait, nyáron voltam Moszkvai tanulmány kiránduláson is, 30 éves fejjel, hogy feltérképezzem mi vár rám, ha itt lesznek.

Nos semmi különös, ha megindulnak, én már megyek menekültstátuszt igényelni a nagykövetségre.

2022. jan. 26. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Még egy másfél évet jó lenne kihúzni megszállás nélkül, hogy be tudjam fejezni az esti képzésem, utána felőlem úgy bassza tönkre az országot Viki és Putyka ahogy akarja, húzok a picsába innen.
2022. jan. 26. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"mi NATO tagként, egy esetleges háborús konfliktus esetén, itt zajlott volna le nálunk a csata, a mi országunkat verték volna, lőtték volna szét, és mi szívtuk volna meg"

Nem NATO tagként ugyanez lenne, csak az nem mindegy, hogy utánna mindenki leszrná-e.

2022. jan. 26. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagytok elég pragmatikusak. Putyinnak pont az a jó, ha mi NATO meg EU-tagok vagyunk, így van egy trójai falova Európa közepén.
2022. jan. 26. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Már tanulom az oroszt, meg a kínait, nyáron voltam Moszkvai tanulmány kiránduláson is, 30 éves fejjel, hogy feltérképezzem mi vár rám, ha itt lesznek.”

Nos semmi különös, ha megindulnak, én már megyek menekültstátuszt igényelni a nagykövetségre.“

Jaah akkor ezek szerint olyan is volt. 😅 Amúgy melyikre mennél, mert akkor én is megyek.

2022. jan. 26. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ugye tudodjátok 2 és 3, hogy háborúban sehova sem mentek? Háborúban az ellenséges országok állampolágraira gyankodva néznek. Remélem ti sem hisztitek, hogy itt sorozzák be az embereket ti meg Svájcba költözhettek. Ha ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki ezt csinálná és 100 millió ember költözne Scájcba 2 hét alatt közép és kelet Európából.
2022. jan. 26. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7. Le vagy maradva egy pár évtizeddel. A jelen háborúit nem sorozottakkal vívják.
2022. jan. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!