Ha sikerül Putyinnak kibuliznia, hogy Magyarország ne legyen NATO tag, akkor ki lesz a golyóálló mellénye Ausztriának?
Ausztria sem NATO tagállam, de csak azért, mert úgymond megteheti. Tehát ő megtehette azt, hogy egy független diplomáciai, jóléti állam legyen itt Európa közepén, Bécs egy nagyon kiemelkedő diplomáciai világváros. Ők megtehették azt, hogy függetlenek maradjanak, és ne függjenek senkitől, és egy ilyen Svájc-light ország legyenek.
Igen ám, de ehhez kellettünk mi is. Mármint, hogy mi NATO tagként, egy esetleges háborús konfliktus esetén, itt zajlott volna le nálunk a csata, a mi országunkat verték volna, lőtték volna szét, és mi szívtuk volna meg, ők érintetlenek és diplomaták maradtak volna. Tehát mi voltunk a golyófogó, az emberi védőpajzs.
Ha ez a pajzs megszűnik, akkor nem lesznek bajban?
Gyerekek, nincs itt semmi probléma.
Már tanulom az oroszt, meg a kínait, nyáron voltam Moszkvai tanulmány kiránduláson is, 30 éves fejjel, hogy feltérképezzem mi vár rám, ha itt lesznek.
Nos semmi különös, ha megindulnak, én már megyek menekültstátuszt igényelni a nagykövetségre.
"mi NATO tagként, egy esetleges háborús konfliktus esetén, itt zajlott volna le nálunk a csata, a mi országunkat verték volna, lőtték volna szét, és mi szívtuk volna meg"
Nem NATO tagként ugyanez lenne, csak az nem mindegy, hogy utánna mindenki leszrná-e.
Már tanulom az oroszt, meg a kínait, nyáron voltam Moszkvai tanulmány kiránduláson is, 30 éves fejjel, hogy feltérképezzem mi vár rám, ha itt lesznek.”
Nos semmi különös, ha megindulnak, én már megyek menekültstátuszt igényelni a nagykövetségre.“
Jaah akkor ezek szerint olyan is volt. 😅 Amúgy melyikre mennél, mert akkor én is megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!