Mi van Kunhalmival, kijött már a kórházból?
Nem igazán politizálok, de azért sajnálnám, ha ő is belehalna a covidba és talán valaki tud róla valami hírt.
Amúgy mindenkit sajnálok, aki életét veszti a fertőzés következtében, de az ismert emberek sorsa nyilván jobban érdekel, mint akikről csak számok formájában van információm.
Ez nem jelenti, hogy támogatom a politikai törekvését, vagy szereplését, csak érdekelne, van e valami hír róla?
Az általad leírtak miatt is bosszantó, amikor valaki a járványt arra használja, hogy önmagát reklámozza vele.
Ami eddig Kunhalmiról megjelent a sajtóban, arra utalt, hogy enyhe tünetei voltak, valójában nem igényelt kórházi ellátást sem, de oké, vigyék be a biztonság kedvéért... mi értelme volt viszont bemonitorozva vigyorogni a kamerába, amikor a monitoron látható, hogy az kifogástalan eredményeket mutat (100% véroxigén szint, hőemelkedése sincs, stb)
Tényleg csak ilyen kamu az egész?
Már megsajnáltam, tekintve a Kóbor, meg szegény Csollány Szilveszter esetét, de ha nem fenyegeti komoly veszély, akkor annak mégis örülök, bár ebben az esetben nemigen értem, mit nyerhet, a fent vázolt esetekben nyilván az volt a cél, hogy azt bizonyítsa, milyen brutálisan bánik vele a hatalom.
szerintem előbb bement a kórházba.
Nincs valami a facebookon esetleg? Nme vagyok fennt, én utálom az fb-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!