Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lesz M Richárd...

Szerintetek mi lesz M Richárd sorsa,miután kijött a börtönből?

Figyelt kérdés

Ugyebár nemrég megszületett a nem túl súlyos ítélet a Dózsa György úti gázolás ügyében,mely enyhe döntés mögött nyilvánvalóan M Richárd erős politikai összeköttetései állnak. Ha kijön a börtönből,a jog előtt emiatt az ügy miatt és más korábbi,kisebb bűncselekményei miatt már nem kell többé felelnie,de kíváncsi vagyok,hogy ezek után mi lesz majd a további sorsa...

A média teljesen rá van szállva és szerintem ez később,a szabadulása után sem fog enyhülni,mert a fideszes kapcsolatai miatt az ellenzékei újságok minden ügyéről tudósítani fognak és mivel a férfi valószínűleg szociopata,nem igazán fog megváltozni.

Ugyanúgy a volán mögé fog ülni, ugyanúgy folytatni fogja a kokainos bulijait és az egyéb törvényszegéseit és az újságok mindent megírnak majd. Arra lennék kíváncsi,hogy odafent(vagy odalent) nincs már ki a tökük az egésszel? Ezek után is el fognak tűrni mindent neki? Vagy az a valószínűbb forgatókönyv ,hogy különös körülmények között elhalálozik majd? Nála sokkal nagyobb fejesek is bebuktak és bebuknak...

Nektek mi a véleményetek?

2021. júl. 20. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Eli tovabb az eletet es szaguldozik tovabb jogositvany nelkul. Kutyabol nem lesz szalonna!
2021. júl. 20. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ugyanott folytatja....
2021. júl. 20. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Amikor kijelentette hogy ezután dolgozni szeretne, azt megmosolyogtam. Majd egy ilyen ember fog menni dolgozni, munkaidejét letudni, aki 20 milliós autókat birtokolt, szép háza is van az nem fog ebből az életből lentebb adni, ez tény.
2021. júl. 20. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt is csodálom hogy ennyire bevarrták, azt hittem egy percet nem fog ülni. Szerintem pont ezzel vonták ki úgymond a képből, azért 3 és fél év nem rövid idő, még ha nyilván többet is érdemelt volna, de ez pont elég arra hogy ne érhesse szó a ház elejét. Hogy utána mi lesz a fene se tudja, jó eséllyel azért nem fog kétkezi munkából élni és minden vasárnap a templomba járni.
2021. júl. 20. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Folytatjuk!
2021. júl. 20. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Terminator hogy mondta? "visszaterek!" :DDD
2021. júl. 20. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
hasta la vista baby :)))
2021. júl. 20. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg lesz pénze és bevédik ugyanúgy folytatja. Mondjuk akkor is ha nem védik be, ha valaki ennyire normaszegű zsigerből azt nem fogja 3 év megváltoztatni.
2021. júl. 20. 23:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Még ha legalább tényleg börtönre ítélték volna! A fogház csak egy kis cserkésztábor lesz neki, aztán ott folytatja, ahol abbahagyta. Napról napra egyre kevésbé hiszek abban, hogy előbb-utóbb besokall tőle Rogán és köre, és végre nem mosdatják tovább.
2021. júl. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!