Megfigyeltétek, hogy mióta kijött az HBO Csernobil minisorozata, egyre több magyar fiatal szereti a Szovjetuniót?
Figyelt kérdés
Olyanok akik nem is éltek akkoriban2020. szept. 21. 16:07
1/12 anonim válasza:
Igen, pont a Csernobil tette a mai fiatalokat komcsivá:DDD
2/12 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem veszem észre, hogy szeretnék - sőt. Inkább utálják, nem véletlenül.
3/12 anonim válasza:
Nem vettem észre. Egy ilyet sem ismerek.
4/12 anonim válasza:
A Szovjetunió nem is volt rossz hely.
5/12 anonim válasza:
Valóban -most hogy mondod- annyi fiatal kezdi megszeretni a volt Szovjetuniót........... ja vagy mégsem? :)
6/12 anonim válasza:
Annak a sorozatnak semmi köze ehhez a jelenséghez. Ennek az oka az egyetemeken és a főiskolákon a kultúr-balos indoktrináció.
7/12 anonim válasza:
Ha van olyan ember Magyarországon aki szereti a Szovjetuniot azt a komcsi öregek közt kell keresni. A fiatalok max mémeket gyártanak a Szovjetunióról
9/12 anonim válasza:
Nem. Én azt vettem észre, hogy sok fiatal elkezdett érdeklődni a Szovjetunió és annak működése iránt, de ez nem jelenti azt, hogy szeretnék is.
10/12 kenlord válasza:
Szerintem pont az ellenkezője. Utálják és megutálták. (Mondjuk meg is értem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!