Nem szánalmas, ahogy könyörög a baloldal, hogy vitázzon MZPvel Orbán?
#33 Jaa, most esik le, hogy te azt hiszed, a "nem gyurcsány embere" részre értettem a megbeszéltet :D Jajj Istenem, ne haragudj, nem tudtam hogy még azt sem sikerül értelmezni amit leírtam. Szóval azt állítottad, hogy nem lehet a hazugságokat cáfolni egy vitában, mire én hoztam egy példát az ellenkezőjére, a második fordulós RTL-en közvetített vitából. Te erre azt mondtad, hogy az szerinted egy előre megbeszélt vita, ezért én nem támaszthatom alá a saját véleményemet vele. Ezért kérdeztem, hogy a Hollik-MZP vitát is megbeszéltnek tartod-e, mert ha nem, akkor azt visszanézem, és keresek abból példát a hazugságok cáfolására.
A Gyurcsányos részt csak érdekességként írtam hozzá, nem tudtam hogy ennyire fennakadsz majd rajta. Bár én rögtön utána el is engedtem, igazat adtam neked, de te csakazért is ezt a vonalat vitted tovább, nem tudtál elszakadni Gyurcsánytól. A harmadik utalásra leesett nekem is, ne haragudj hogy előbb nem vettem észre. Szóval akkor ha az nem előre megbeszélt, akkor holnapra visszanézem és keresek benne példát arra, hogy egy vitában igenis lehet reagálni a hazugságokra és rágalmakra. Ezzel alátámasztva azt az állításomat, miszert Orbánnak is meg kellett volna cáfolnia gyurcsányt, ha pedig nem tudta megtenni, akkor az igenis Orbánt minősíti. Ha nem találok benne, akkor el fogom ismerni hogy neked van igazad, és Orbán csak egy szerencsétlen áldozat volt abban a vitában, amiért nem tudta megvédeni magát.
a dühödten fröcsögő balhordánál ugyan hogyan van esélye orbánnak a cáfolatokkal?
a 2006os hazugságokat a mai napig elhiszik a hívek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!