Tényleg vannak emberek, akik még hisznek a jobbikban? 180°ot fordultak. Ezért Novákot, aki tényleg jobbikos. Kivágták. Tényleg ennyire vakok vagytok? A jobbik lassan szánalmasabb mint némelyik baloldali párt.
Én jobboldali, radikális vagyok, és természetesen igazi konzervatív.
Vágyam Magyarországot igazán magyarrá tenni, ahol egyformán osztják az igazságot magyarnak, cigánynak, zsidónak, ahol az ember nyugodtan rakhat mérget a borába, vagy vezethet áramot a belső kerítésébe, mert nem kell attól tartania, hogy a tolvaj halálának esetén börtönbe kerül.
Vágyaim közé tartózik Nagy Magyarország feltámasztása, ahol a románok, szlovákok, szerbek, németek,szlovénok, ukránok, horvátok sokkal szabadabban élnek mint jelenlegi országhatáraik között.
Vágyam a Magyar Királyság feltámasztása, mivel a jelenlegi államforma bizonyította életképtelenségét. Nem rajongok a Habsburgokért, de alattuk sokkal szebb és biztosabb hely volt Közép-Európa. Nem hiszem, hogy tévedek, ha azt mondom, Magyar Királyság nélkül nincs Nagy Magyarország, Magyar Királyság pedig nem létezhet a Habsburgok nélkül. Nem mondom azt, hogy a jelenlegi Habsburgok alkalmasak egy birodalom vezetésére, de ha lesz egy karizmatikus Habsburg vezető, én tiszta szívből mellé fogok állni, akkor is, ha annak az álma egy új Osztrák-Magyar Monarchia lenne.
Igazságot Magyarországnak, éljen a király, éljen a császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!