Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kafkai valahol ez a covid...

Nem kafkai valahol ez a covid dolog?

Figyelt kérdés

Kafkától A Per című alkotás ugrik be róla, ahol mindenki szentül meg van győződve egy nem alátámasztott sologról, a főszereplő meg próbál logikus maradni a tébolyban.

És ugyanez megy jelenleg is.

Az oltottak megbetegednek, a környezetemben is sokuk táppénzen van, meg 3.szorra kapják el a vírus meg kórházba kerülnek, az oltatlanok meg 1-2 napos lázzal túl vannak az egészen, vagy észre sem veszik az egészet.

Mégis ha tv műsorban vagy más nyilvános fórumon ezeket a tényeket szóba hozzák, úgy kezelik a felvetőt, mintha valami szellemi fogyatékos lenne.

De eleve micsoda felelőtlenség már, hogy mindenféle tesztelés nélkül Magyarországon lazán ráoltathatsz a fertőzésre és meghalhatsz e miatt.

Vagy hogy a karantén lejárta végén nincsen teszt, mikor rengeteg ismerősöm mondta, hogy 10 nap elteltével is pozitív volt, mert megnézette.

Vagy a másik új módi.

Míg az első-második hullámban matricát kaptak az ajtajukra karantén alatt , meg rendőrök jártak ki ellenőrizni őket, manapság meg lazán bemennek igazoltan covidosan is melózni az emberek.

Ezt mindenki tudja a munkahelyen és mégsem zavar senkit se.

Csupa-csupa ellentmondás, mégis a többség szerint ez full rendben van...

Te mit gondolsz erről?

2022. jan. 25. 23:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Azt hiszem, új álláspontra helyezkedem, a válaszokat olvasván.

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy minden ember más, semmiféle olyan hatás (covid fertőzés, oltás, bármely betegség, vagy az emeletről leesés) nincs, amely pont ugyanúgy hat az emberekre. Hiszen mindnek más a szervezete, fittsége, tehát másképp reagál a dologra. Eddig rendben. Nem fertőző probléma csak annyiban érint másokat, hogy az illetőt esetleg el kell látni. Fertőző eset viszont gyökeresen eltérő. Praktikusan (élesen fogalmazva, hogy a nehéz felfogásúak is megértsék) minden ember ilyenkor potenciális gyilkos. A különbség az, hogy az egyik tőle független okoknál fogva nem válik gyilkossá, másik meg válik. aki jobban megbetegszik, az nagyobb mennyiségben gyilkol. Az összes oltatlan megöl X embert, akiket ők megfertőztek és az illető gyengének bizonyult. Ugyanennyi számú oltott lényegesen több embert öl meg.

Mit lehet tenni, ha az őrület meghalad egy bizonyos mennyiséget? Eddig úgy gondoltam, türelmes felvilágosítással lassan ugyan, de lehet javítani a helyzeten. Mostantól ez nem érdekel, hulljon a férgese, főleg az ostoba része. Mert a konkrét személy ez ellen semmit sem tehet, ha összefog más értelmes emberekkel, akkor akár el is takaríthatja az őrületet. Jellemzően kevés sikert ér el.

Én konkrétan úgy gondolom, minél több őrült hal meg, annál jobb lesz a világ. Nekem csak annyi a dolgom, hogy jobban vigyázzak, ne kerüljek ezek közelébe. És ez tanulható, kezdem biztonságban érezni magam tőlük. Persze az ember mindig résen van, de ez is tud rutinná válni. Tagadjatok és hulljatok! Ez az új szlogen.

2022. jan. 27. 18:36
 22/25 anonim ***** válasza:
34%
21 nem teljesen világos, hogy te most az oltás mellett vagy ellen foglalsz állást.
2022. jan. 27. 18:39
 23/25 anonim ***** válasza:
72%
21 amúgy ez az eszmefuttatás jól jellemzi az elborult gondolkodást: "Praktikusan (élesen fogalmazva, hogy a nehéz felfogásúak is megértsék) minden ember ilyenkor potenciális gyilkos." Csillagom te nem azért halsz meg, mert én megfertőzlek, hanem mert a puha tested nem képes alkalmazkodni a természetes körülményekhez. Meghalni nem az ostoba hal meg (a te ködös felfogásod szerint), hanem a gyenge. Természetes szelekciónak hívják, ismerkedj meg vele. Eléggé vacak helyeztben lehet, akinek a te felvilágosításodra van szüksége... én szóltam ^_^
2022. jan. 27. 18:44
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Elhiszitek, hogy az elit vizet kapott vagy semmit?

2022. jan. 27. 20:35
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
24 persze, hogy nem kaptak.
2022. jan. 27. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!