Hogy jutottunk idáig,hogy a magyarság lassan kisebbségben lesz a romákkal szemben?
Figyelt kérdés
Baranya megyében lakom és lassan a romák 50%os arányban vannak és ez csak nőni fog mert a iskolás korúak,már 50% fölött vannak.2022. jan. 25. 20:43
11/15 anonim válasza:
8: miért térsz ki a kérdés elől? Te írtad, hogy "A cigányságnak van kultúrája, van értékrendje is". Én elhiszem ezt, ezért kértelek, hogy foglald össze ezt az értékrendet, hogy miből áll.
12/15 anonim válasza:
szigorúan tilos náluk a fogamzásgátlás.
de érdemes benézni ha van rá lehetőséged egy sima szülészeti/kismama osztályra.
10ből 8 kismama az roma.
én az utóbbi 6 évben jártam évente pár alkalommal ilyen helyen, kivéve amikor covid látogatási tilalom volt.
14/15 anonim válasza:
"8: miért térsz ki a kérdés elől? Te írtad, hogy "A cigányságnak van kultúrája, van értékrendje is". Én elhiszem ezt, ezért kértelek, hogy foglald össze ezt az értékrendet, hogy miből áll."
8-as vagyok, azt nem én írtam. Sőt, meg csak cigány származású sem vagyok. Egyszerűen érdekel, miben látod a magyar értékrendet.
15/15 anonim válasza:
Kérdező, kérdezd a nagyanyáink generációját, bár a nagyja már nem él. 1956-2010 között több mint 6 millió abortusz volt Itthon, a legtöbb a szocializmus idején. Volt olyan év, hogy minden 3. megfogant magzatot kikapartattak. Míg a romák nemigen jártak/járnak abortuszra. Így kerültünk ebbe a helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!